Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 9. АПРИЛ: Овнове чекају непланирани трошкови; Бикови, пазите се повреда

Сазнајте шта вам Месец у Бику доноси за уторак 8. април

1712647364_shutterstock_2264864863-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец улази у знак Бика и образује хармоничан аспект са вашим владаоцем Марсом, а напет са другим владаоцем Плутоном, због чега вас очекују увећање прихода, али и непланирани трошкови. Страствени сусрет са Лавом. Главобоља.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец по подне улази у ваш знак и прави секстил са Марсом, планетом иницијативе, доносећи вам повољан договор са емотивним или пословним партнером. Позиција Плутона, упозорава да су могући конфликти са надређенима. Пазите се повреда у кући.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у Бику подстиче вашу интуицију, аки аспекти вашег владаоца Меркура, планете логике и интелекта, неповољно утичу на договор о новом пословном пројекту. Страствени сусрет са Водолијом. Избегавајте газиране напитке.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Улазак Месеца у знак Бика може да вам донсесе промену или одлагање неких планова. Новац вам пристиже преко зараду аранжмана са странцима и послова који укључују честа путовања. Могућа расправа са брачним партнером. Осетљив желудац.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Ретроградни Меркур, који управља вашим послом и плановима, "бежи" од вашег владаоца Сунца, али ипак будите опрезнији приликом договора. Месец у Бику прави напет аспект са Плутоном, доносећи конфликте са надређенима. Више шетајте.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец улази у знак Бика и образује секстил са Марсом, што повољно утиче на реализацију аранжмана са странцима и правне послове. Позиција вашег владаоца Меркура доноси вам зараду преко хонорарног посла. Тајна романса са колег(иниц)ом.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Позиција Плутона, који управља вашим послом али и емотивним животом, доноси вам дилему у вези са једним креативним аранжманом. Месец у Бику прави секстил са Марсом подстичући вашу амбицију када се ради о могућности за лепу зараду.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Аспект између Месеца у Бику и вашег владаоца Плутона, одговара Шкорпијама које су преко посла присутне у јавности. напет аспект са Плутоном у астрлошкој кући приватности, уноси тензију у однос са партнером и члановима породице.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Аспекти вашег владаоца Јупитера, планете благостања, доносе вам успех и новац преко породичне делатности или другог вида приватног посла. Однос са једним пријатељем може бити доведен у питање. Вољена особа даје вам пуну подршку. Нервоза.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец улази у ваше астролошко поље креативности и прави секстил са Марсом, доносећи вам успех преко писања, услужних и делатности које подразумевају честа путовања. Напет аспект са Плутоном, упозорава на могуће конфликте са рођаацима.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Због наглашених астролошких поља посла и краћих путева, могућ договор о завршетку реализације раније договореног аранжмана. Месец у Бику прави квадрат са Плутоном у вашем знаку, доносећи вам новац. Расправа са сарадницима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец у астролошком пољу флерта образује секстил са Марсом у вашем знаку, доносећи вам сусрет са једним шармантним Биком. Напет аспект са Плутоном, планетом новца и моћи, доноси вам увећање прихода преко неког хонорарног посла.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas