Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за петак, 21.јун 2023: Бику и Рибама се пружа могућност додатне зараде, Водолију привлачи једна Вага

Један знак чека стабилизација односа у породици

1689917492_e9f6f1e01e1296a2ce863fa56c95d4b284487e2e.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Аспекти Месеца подстичу вас и данас на акцију, нарочито ако се бавите приватним бизнисом, а пословне договоре можете најбрже постићи са Близанцима и Девицама. Позиција астероида Амор у вашем знаку, доноси вам сусрет са Лавом или Водолијом.

Бик

Тригон између Урана у вашем знаку и Месеца у Девици, повољно утиче на вашу комуникацију и са љубавним и са пословним партнером. Преговори о сарадњи са особама које живе у иностранству, отварају вам могућности за додатне изворе прихода.

Близанци

Месец у Девици и Сунце у пољу посла чине вас одлучним да уложите новац у сређивање стамбеног или пословног простора. Наглашена позиција вашег владаоца Меркура, доноси вам шансу за договор о новом пројкету. Сусрет са Стрелцем или Водолијом.

Рак

Аспект вашег владаоца Месеца са Сунцем у вашем знаку доприноси стабилизацији односа у породици. Позиција Урана у пољу друштвеног живота, слободним Раковима доноси сусрет са Биком на некој вечерњој прослави. Промените начин исхране.

Лав

Позиција вашег владаоца Сунца у односу на Уран у астролошкој кући каријере, доноси вам подршку утицајне особе. Ако ваш посао има везе са финансијама или некретнинама, бићете успешни. На неком путу можете да упловите у романсу са заузетом особом.

Девица

Преко аранжмана са једним Биком или Јарцем, у преподневним сатима, могли бисте да остварите лепу зараду. Аспекти Месеца и Урана са вашим владаоцем Меркуром, симболом шарма, подстичу вашу потребу за романтичном комуникацијом са Рибама или Раком.

Вага

Сунце у пољу каријере у добром аспекту са Месецом, доноси вам подршку жена на положају, ма ког пола да сте. Добијате позив за сарадњу на тимском пројекту са странцима. Партнерове промене расположења могу утицати на вашу емотивну равнотежу.

Шкорпија

Ваш владалац Марс, образује добар аспект са Месецом у Девици, доносећи вам понуде од старих пословних партнера. Позиција Сунца у односу на Сатурн у пољу креативности даје вам елан да брже приступите реализацији једног пословног пројекта.

Стрелац

Транзитни Месец у пољу каријере прави добар аспект са вашим владаоцем Јупитером у пољу посла, доносећи вам увећање зараде у преподневним сатима. Емотивни партнер спреман је да прихвати ваше сугестије, уколико и ви будете имали слуха за његове молбе.

Јарац

Позиција Месеца и наглашен знак Бика, повољно утичу на реализацију послова, ако се бавите купопродајом некретнина или грађевинарством. Аспекти вашег владаоца Сатурна са Сунцем чине вас спремним да превазиђете неке непријатности на радном месту.

Водолија

Месец у тригону са вашим владаоцем Ураном, планетом нових технологија и будућности, доноси вам сјајне идеје ако радите у медијима, маркетингу, ИТ сектору. Вага коју сте се упознали преко интернета привлачи вас више него што сте очекивали.

Рибе

Добар аспект Месеца са вашим сувладаоцем Јупитером, планетом просперитета и контаката са странцима, доноси вам новац, ако ваш посао захтева креативну црту или ангажовање у грађевинским пословима и купопродаји некретнина. Рак мисли на вас. Нервоза.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas