Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za petak, 21.jun 2023: Biku i Ribama se pruža mogućnost dodatne zarade, Vodoliju privlači jedna Vaga

Jedan znak čeka stabilizacija odnosa u porodici

1689917492_e9f6f1e01e1296a2ce863fa56c95d4b284487e2e.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Aspekti Meseca podstiču vas i danas na akciju, naročito ako se bavite privatnim biznisom, a poslovne dogovore možete najbrže postići sa Blizancima i Devicama. Pozicija asteroida Amor u vašem znaku, donosi vam susret sa Lavom ili Vodolijom.

Bik

Trigon između Urana u vašem znaku i Meseca u Devici, povoljno utiče na vašu komunikaciju i sa ljubavnim i sa poslovnim partnerom. Pregovori o saradnji sa osobama koje žive u inostranstvu, otvaraju vam mogućnosti za dodatne izvore prihoda.

Blizanci

Mesec u Devici i Sunce u polju posla čine vas odlučnim da uložite novac u sređivanje stambenog ili poslovnog prostora. Naglašena pozicija vašeg vladaoca Merkura, donosi vam šansu za dogovor o novom projketu. Susret sa Strelcem ili Vodolijom.

Rak

Aspekt vašeg vladaoca Meseca sa Suncem u vašem znaku doprinosi stabilizaciji odnosa u porodici. Pozicija Urana u polju društvenog života, slobodnim Rakovima donosi susret sa Bikom na nekoj večernjoj proslavi. Promenite način ishrane.

Lav

Pozicija vašeg vladaoca Sunca u odnosu na Uran u astrološkoj kući karijere, donosi vam podršku uticajne osobe. Ako vaš posao ima veze sa finansijama ili nekretninama, bićete uspešni. Na nekom putu možete da uplovite u romansu sa zauzetom osobom.

Devica

Preko aranžmana sa jednim Bikom ili Jarcem, u prepodnevnim satima, mogli biste da ostvarite lepu zaradu. Aspekti Meseca i Urana sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom šarma, podstiču vašu potrebu za romantičnom komunikacijom sa Ribama ili Rakom.

Vaga

Sunce u polju karijere u dobrom aspektu sa Mesecom, donosi vam podršku žena na položaju, ma kog pola da ste. Dobijate poziv za saradnju na timskom projektu sa strancima. Partnerove promene raspoloženja mogu uticati na vašu emotivnu ravnotežu.

Škorpija

Vaš vladalac Mars, obrazuje dobar aspekt sa Mesecom u Devici, donoseći vam ponude od starih poslovnih partnera. Pozicija Sunca u odnosu na Saturn u polju kreativnosti daje vam elan da brže pristupite realizaciji jednog poslovnog projekta.

Strelac

Tranzitni Mesec u polju karijere pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom u polju posla, donoseći vam uvećanje zarade u prepodnevnim satima. Emotivni partner spreman je da prihvati vaše sugestije, ukoliko i vi budete imali sluha za njegove molbe.

Jarac

Pozicija Meseca i naglašen znak Bika, povoljno utiču na realizaciju poslova, ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili građevinarstvom. Aspekti vašeg vladaoca Saturna sa Suncem čine vas spremnim da prevaziđete neke neprijatnosti na radnom mestu.

Vodolija

Mesec u trigonu sa vašim vladaocem Uranom, planetom novih tehnologija i budućnosti, donosi vam sjajne ideje ako radite u medijima, marketingu, IT sektoru. Vaga koju ste se upoznali preko interneta privlači vas više nego što ste očekivali.

Ribe

Dobar aspekt Meseca sa vašim suvladaocem Jupiterom, planetom prosperiteta i kontakata sa strancima, donosi vam novac, ako vaš posao zahteva kreativnu crtu ili angažovanje u građevinskim poslovima i kupoprodaji nekretnina. Rak misli na vas. Nervoza.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas