Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 22. ОКТОБАР: Близанци обратите више пажње на партнера, Водолије клоните се расправа

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за недељу 22. октобар

1697957354_shutterstock_2355065891-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

У време прве Месечеве четврти близу вашег владаоца Плутона у астролошком пољу каријере, могући су проблеми са пословним партнером. Меркур, симбол документације, улази у поље финансија и ризика, због чега морате да пазите шта потписујете.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Прва Месечева четврт на моћном 28. степену Јарца, у коњункцији са Плутоном, симболом моћи, доноси вам новац преко заједничких пословних аранжмана са пријатељима или особама које живе у иностранству. Шкорпија мисли на вас. Осетљив урогенитални тракт.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур улази у Шкорпију и приближава се Марсу у астролошком пољу посла, доносећи вам конфликте са сарадницима. Избегавајте ризичне финансијске трансакције и непотребне трошкове. Партнерово необично понашање буди вашу сумњу.

Рак (22. 6 - 22. 7)

У време прве Месечеве четврти у Јарцу, будите опрезнији приликом доношења одлука и потписивања уговора, ако сте рођени у трећој декади. Улазак Меркура у Шкорпију, поново ће распалити љубомору у односу са вољеном особом, доносећи сцене и расправе.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Прва Месечева четврт у близу Плутона, упозорава на опрез уколико планирате договоре са особама које живе у другом граду или земљи. Улазак Меркура у астролошку кућу приватног живота, доноси расправе са млађим члановима породице и емотивним партнером.

 Девица (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур улази у Шкорпију и образује коњункцију са Марсом, што неповољно утиче на ваше финансије. Отворите четворо очију, уколико морате да потписујете важне уговоре. Проблеми у комуникацији са емотивним партнером. Опрез за воланом.

Вага (23. 9 - 22. 10)

У време прве Месечеве четврти у вашем астролошком пољу приватности, новац вам притиче преко породичног или приватног бизниса. Са уласком Меркура у Шкорпију, можете се наћи у ситуацији да сазнате неке добро скриване тајне. Водолија шаље вам позив за излазак.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

У време прве Месечеве четврти у Јарцу, када и Меркур улази у ваш знак, можете да очекујете бољу зараду, преко сарадње са пријатељима, странцима и краћих путовања. Месец у астролошкој кући приватности, доноси вам расправе са члановима породице.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

У време прве Месечеве четврти у Јарцу, очекује вас увећање прихода, преко контаката са странцима. Ипак, обратите пажњу на детаље договора и евентуалних уговора. Улазак Меркура, владаоца партнерских односа, у Шкорпију, подстиче партнерову љубомору.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

У време прве Месечеве четврти близу Плутона у вашем знаку, можете бити склони погрешним поценама и одлукама. Са уласком Меркура у Шкорпију, вољена особа показује знаке љубоморе и посесивности, јер сумња у вашу верност. Подложност повредама.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

У време прве Месечеве четврти у астролошком пољу препрека, требало би да покажете више разумевања за сараднике и колеге. Коњункција Меркура и Марса у Шкорпији, упозорава да се клоните расправа са вољеном особом. Стомачне тегобе.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Прва Месечева четврт у Јарцу, доноси вам увећање прихода, нарочито ако ваше занимање има везе са уметничким изражавањем или спортом. Напет аспект између Месеца и Меркура у астролошком пољу љубави, неповољно утиче на комуникацију са партнером.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas