Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 22. OKTOBAR: Blizanci obratite više pažnje na partnera, Vodolije klonite se rasprava

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 22. oktobar

1697957354_shutterstock_2355065891-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

U vreme prve Mesečeve četvrti blizu vašeg vladaoca Plutona u astrološkom polju karijere, mogući su problemi sa poslovnim partnerom. Merkur, simbol dokumentacije, ulazi u polje finansija i rizika, zbog čega morate da pazite šta potpisujete.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Prva Mesečeva četvrt na moćnom 28. stepenu Jarca, u konjunkciji sa Plutonom, simbolom moći, donosi vam novac preko zajedničkih poslovnih aranžmana sa prijateljima ili osobama koje žive u inostranstvu. Škorpija misli na vas. Osetljiv urogenitalni trakt.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur ulazi u Škorpiju i približava se Marsu u astrološkom polju posla, donoseći vam konflikte sa saradnicima. Izbegavajte rizične finansijske transakcije i nepotrebne troškove. Partnerovo neobično ponašanje budi vašu sumnju.

Rak (22. 6 - 22. 7)

U vreme prve Mesečeve četvrti u Jarcu, budite oprezniji prilikom donošenja odluka i potpisivanja ugovora, ako ste rođeni u trećoj dekadi. Ulazak Merkura u Škorpiju, ponovo će raspaliti ljubomoru u odnosu sa voljenom osobom, donoseći scene i rasprave.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Prva Mesečeva četvrt u blizu Plutona, upozorava na oprez ukoliko planirate dogovore sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Ulazak Merkura u astrološku kuću privatnog života, donosi rasprave sa mlađim članovima porodice i emotivnim partnerom.

 Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur ulazi u Škorpiju i obrazuje konjunkciju sa Marsom, što nepovoljno utiče na vaše finansije. Otvorite četvoro očiju, ukoliko morate da potpisujete važne ugovore. Problemi u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Oprez za volanom.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

U vreme prve Mesečeve četvrti u vašem astrološkom polju privatnosti, novac vam pritiče preko porodičnog ili privatnog biznisa. Sa ulaskom Merkura u Škorpiju, možete se naći u situaciji da saznate neke dobro skrivane tajne. Vodolija šalje vam poziv za izlazak.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

U vreme prve Mesečeve četvrti u Jarcu, kada i Merkur ulazi u vaš znak, možete da očekujete bolju zaradu, preko saradnje sa prijateljima, strancima i kraćih putovanja. Mesec u astrološkoj kući privatnosti, donosi vam rasprave sa članovima porodice.

Strelac (23.11 - 21. 12)

U vreme prve Mesečeve četvrti u Jarcu, očekuje vas uvećanje prihoda, preko kontakata sa strancima. Ipak, obratite pažnju na detalje dogovora i eventualnih ugovora. Ulazak Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, u Škorpiju, podstiče partnerovu ljubomoru.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

U vreme prve Mesečeve četvrti blizu Plutona u vašem znaku, možete biti skloni pogrešnim pocenama i odlukama. Sa ulaskom Merkura u Škorpiju, voljena osoba pokazuje znake ljubomore i posesivnosti, jer sumnja u vašu vernost. Podložnost povredama.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

U vreme prve Mesečeve četvrti u astrološkom polju prepreka, trebalo bi da pokažete više razumevanja za saradnike i kolege. Konjunkcija Merkura i Marsa u Škorpiji, upozorava da se klonite rasprava sa voljenom osobom. Stomačne tegobe.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Prva Mesečeva četvrt u Jarcu, donosi vam uvećanje prihoda, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa umetničkim izražavanjem ili sportom. Napet aspekt između Meseca i Merkura u astrološkom polju ljubavi, nepovoljno utiče na komunikaciju sa partnerom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas