Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 23. ОКТОБАР: Овнове очекује романтичан сусрет, а Стрелчеве повољна финансијска ситуација

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за понедељак 23. октобар

1698044165_shutterstock_2266054687-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Улазак Сунца у ваше астролошко поље новца и ризика, у коме се већ налазе ваш владалац Марс и Меркур, планете акције и бизниса, доноси вам увећање прихода. У вечерњим сатима, можете да упознате једну харизматичну Водолију. Главобоља.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Наглашена астролошка кућа партнерских односа, у коју данас улази и Сунце, повољно утиче на ваш емотивни, али и пословни живот, нарочито ако се бавите адвокатуром, предаваштвом или послом преко кога сте присутни у јавности. Стомачне тегобе.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Сунце вечерас улази у астролошко поље ваше свакодневице и образује коњункцију са вашим владаоцем Меркуром, што вам омогућава да приведете крају већ започете послове. Позиција Месеца, доноси вам сусрет са особом која долази са неког пута.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Улазак Сунца у астролошку кућу љубави и креативности, повољно утиче и на ваш љубавни и на пословни живот, ако сте јунски Рак који се бави креативним занимањем или спортом. Аспект вашег владаоца Месеца наглашава партнерову љубомору.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац, Сунце, вечерас улази у ваше четврто астролошко поље, образујући квадрат са Плутоном, због чега би требало да избегавате расправе са шефовима и емотивним партнером. Месец у Водолији доноси вам раздвајање од партнера због више силе.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Наглашено астролошко поље бизниса и краћих путева, у које вечерас улази и Сунце, наговештава могућност договора у четири ока са особом на положају. Позиција Месеца неповољно утиче на ваш нервни систем, јер вам доноси много обавеза. Главобоља.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Мноштво планета у Шкорпији, у који вечерас улази Сунце, владалац ваших планова, омогућава вам да довршите пројекат који ће вам донети лепу зараду. Напет аспект вашег владаоца Венере са Месецом, наговештава сусрет са уметником или лекаром.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Сунце ће се вечерас придружити вашем владаоцу Марсу и Меркуру у вашем знаку, што вам наредних месец дана доноси популарност у друштву, нарочито супротног пола. Избегавајте расправе са емотивним партнером и члановима породице.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Улазак Сунца у астролошку кућу тајни, интуиције и препрека, повољно утиче на побољшање вашег финансијског стања. Напет аспект Месеца са вашим владаоцем Јупитером, доноси вам ванредне издатке. Пазите се у саобраћају. Водите рачуна о документима.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Наглашен знак Шкорпије, у коју вечерас улази владалац ваших финансија, Сунце, и образује тригон са вашим владаоцем Сатурном, повољно утиче на вашу пословну ситуацију. Позиција Месеца доноси вам удварање особе са којом заједно радите.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Сунце, владалац ваших партнерских односа, вечерас улази у астролошку кућу каријере, доносећи вам могућност договора о новим аранжманима и пројектима. Аспоекти Месеца у вашем знаку, упозоравају да се клоните расправа са сарадницима.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Концентрација планета у деветом астролошком пољу доносе вам шансе за склапање нових послова са особама из иностранства, као и могућност одласка на студије или стручно усавршавање у иностранство. Тајна романса са особом познатом у јавности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas