Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 23. OKTOBAR: Ovnove očekuje romantičan susret, a Strelčeve povoljna finansijska situacija

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 23. oktobar

1698044165_shutterstock_2266054687-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Ulazak Sunca u vaše astrološko polje novca i rizika, u kome se već nalaze vaš vladalac Mars i Merkur, planete akcije i biznisa, donosi vam uvećanje prihoda. U večernjim satima, možete da upoznate jednu harizmatičnu Vodoliju. Glavobolja.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Naglašena astrološka kuća partnerskih odnosa, u koju danas ulazi i Sunce, povoljno utiče na vaš emotivni, ali i poslovni život, naročito ako se bavite advokaturom, predavaštvom ili poslom preko koga ste prisutni u javnosti. Stomačne tegobe.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Sunce večeras ulazi u astrološko polje vaše svakodnevice i obrazuje konjunkciju sa vašim vladaocem Merkurom, što vam omogućava da privedete kraju već započete poslove. Pozicija Meseca, donosi vam susret sa osobom koja dolazi sa nekog puta.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Ulazak Sunca u astrološku kuću ljubavi i kreativnosti, povoljno utiče i na vaš ljubavni i na poslovni život, ako ste junski Rak koji se bavi kreativnim zanimanjem ili sportom. Aspekt vašeg vladaoca Meseca naglašava partnerovu ljubomoru.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac, Sunce, večeras ulazi u vaše četvrto astrološko polje, obrazujući kvadrat sa Plutonom, zbog čega bi trebalo da izbegavate rasprave sa šefovima i emotivnim partnerom. Mesec u Vodoliji donosi vam razdvajanje od partnera zbog više sile.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Naglašeno astrološko polje biznisa i kraćih puteva, u koje večeras ulazi i Sunce, nagoveštava mogućnost dogovora u četiri oka sa osobom na položaju. Pozicija Meseca nepovoljno utiče na vaš nervni sistem, jer vam donosi mnogo obaveza. Glavobolja.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mnoštvo planeta u Škorpiji, u koji večeras ulazi Sunce, vladalac vaših planova, omogućava vam da dovršite projekat koji će vam doneti lepu zaradu. Napet aspekt vašeg vladaoca Venere sa Mesecom, nagoveštava susret sa umetnikom ili lekarom.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Sunce će se večeras pridružiti vašem vladaocu Marsu i Merkuru u vašem znaku, što vam narednih mesec dana donosi popularnost u društvu, naročito suprotnog pola. Izbegavajte rasprave sa emotivnim partnerom i članovima porodice.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Ulazak Sunca u astrološku kuću tajni, intuicije i prepreka, povoljno utiče na poboljšanje vašeg finansijskog stanja. Napet aspekt Meseca sa vašim vladaocem Jupiterom, donosi vam vanredne izdatke. Pazite se u saobraćaju. Vodite računa o dokumentima.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Naglašen znak Škorpije, u koju večeras ulazi vladalac vaših finansija, Sunce, i obrazuje trigon sa vašim vladaocem Saturnom, povoljno utiče na vašu poslovnu situaciju. Pozicija Meseca donosi vam udvaranje osobe sa kojom zajedno radite.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Sunce, vladalac vaših partnerskih odnosa, večeras ulazi u astrološku kuću karijere, donoseći vam mogućnost dogovora o novim aranžmanima i projektima. Aspoekti Meseca u vašem znaku, upozoravaju da se klonite rasprava sa saradnicima.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Koncentracija planeta u devetom astrološkom polju donose vam šanse za sklapanje novih poslova sa osobama iz inostranstva, kao i mogućnost odlaska na studije ili stručno usavršavanje u inostranstvo. Tajna romansa sa osobom poznatom u javnosti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas