Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 30. ОКТОБАР: Девицама новчани приливи, Јарчевима се враћа особа из прошлости

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за понедељак 30. октобар

1698651844_shutterstock_1983332123.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Изазован аспект између Месеца и Нептуна, предвече, чини вас раздражљивим и расејаним. Тригон са вашим владаоцем Плутоном, доноси вам зараду преко паралелних или хонорарних ангажмана. Сусрет са младоликом особом преко интернета. Опрез у саобраћају.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец предвече улази у друго астролошко поље доносећи априлским Биковима могућност договора о новим аранжманима. Понашање вољене особе изазива вашу сумњу и неповерење. Будите опрезни приликом потписивања докумената. Чувајте се повреда.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у астролошком пољу личности, у вечерњим сатима, доноси вам популарност, нарочито у друштву супротног пола. Међутим, опозиција са вашим владаоцем Меркуром, планетом логике, неповољно утиче на вашу моћ расуђивања и одлучивања. Несаница.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Наглашено астролошко поље подсвести, са вашим владаоцем Месецом, неповољно утиче на вашу процену пословне ситуације. Наглашен знак Шкорпије доноси вам разноврснији емотивни живот, али и љубомору вољене особе. Променљиво расположење.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

И даље сте највише фокусирани на односе у дому и породици, као и на каријеру. Због напетог аспекта између Месеца и вашег владаоца Сунца, мораћете да се прилагодите новим условима на послу, али и у односу са љубавним партнером. Више шетајте.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Астероиди Срећа и Викторија близу Венере у вашем знаку, доносе вам новац, преко креативних и послова са странцима. Позиција Месеца у астролошком пољу каријере, у вечерњим сатима, наговештава повољан исход договора са особом на положају.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец у астролошкој кућа контаката са странцима, предвече, доноси вам успешан договор о аранжману са странцима или одласку на студије или стручно усавршавање. Један ваздушни знак шаље вам позив за излазак. Више се одмарајте.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Аспекти астероида Церес у вашем знаку фокусирају вас на потребе чланова ваше породице. Месец у тригону са вашим владаоцем Плутоном, планетом харизме, у вечерњим сатима наговештава страствени сусрет са млађом особом.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Астероид Психа у вашем знаку чини вас раздражљивим и нервозним, нарочито ако сте новембарски Стрелац. Аспект између Меркура и вашег владаоца Јупитера, доноси вам проблеме у комуникацији са вољеном особом. Промените начин исхране.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец у Близанцима у напетом аспекту са вашим владаоцем Сатурном у астролошком пољу менталног стања, доноси вам много нових обавеза. Особа са којом сте некада били врло блиски, жели поново да постане део вашег живота. Осетљива кожа.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Астероиди Голд и Ерос у вашем знаку повољно утичу на ваш пословни и друштвени живот, чинећи вас популарним и омиљеним, нарочито код супротног пола. Месец у Близанцима под утицајем Плутона у пољу тајни, доноси вам романсу са заузетом особом.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Астероиди Амор и Карма, близу Сатурна у вашем знаку, наговештаваЈУ контакт или сусрет са старом симпатијом. Месец у Близанацима у секстилу са Нептуном, одговара Рибама које се баве неким креативним послом. Подложност повредама у кући.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas