Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 30. OKTOBAR: Devicama novčani prilivi, Jarčevima se vraća osoba iz prošlosti

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 30. oktobar

1698651844_shutterstock_1983332123.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Izazovan aspekt između Meseca i Neptuna, predveče, čini vas razdražljivim i rasejanim. Trigon sa vašim vladaocem Plutonom, donosi vam zaradu preko paralelnih ili honorarnih angažmana. Susret sa mladolikom osobom preko interneta. Oprez u saobraćaju.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec predveče ulazi u drugo astrološko polje donoseći aprilskim Bikovima mogućnost dogovora o novim aranžmanima. Ponašanje voljene osobe izaziva vašu sumnju i nepoverenje. Budite oprezni prilikom potpisivanja dokumenata. Čuvajte se povreda.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u astrološkom polju ličnosti, u večernjim satima, donosi vam popularnost, naročito u društvu suprotnog pola. Međutim, opozicija sa vašim vladaocem Merkurom, planetom logike, nepovoljno utiče na vašu moć rasuđivanja i odlučivanja. Nesanica.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Naglašeno astrološko polje podsvesti, sa vašim vladaocem Mesecom, nepovoljno utiče na vašu procenu poslovne situacije. Naglašen znak Škorpije donosi vam raznovrsniji emotivni život, ali i ljubomoru voljene osobe. Promenljivo raspoloženje.

LAV (23. 7 - 22. 8)

I dalje ste najviše fokusirani na odnose u domu i porodici, kao i na karijeru. Zbog napetog aspekta između Meseca i vašeg vladaoca Sunca, moraćete da se prilagodite novim uslovima na poslu, ali i u odnosu sa ljubavnim partnerom. Više šetajte.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Asteroidi Sreća i Viktorija blizu Venere u vašem znaku, donose vam novac, preko kreativnih i poslova sa strancima. Pozicija Meseca u astrološkom polju karijere, u večernjim satima, nagoveštava povoljan ishod dogovora sa osobom na položaju.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u astrološkoj kuća kontakata sa strancima, predveče, donosi vam uspešan dogovor o aranžmanu sa strancima ili odlasku na studije ili stručno usavršavanje. Jedan vazdušni znak šalje vam poziv za izlazak. Više se odmarajte.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Aspekti asteroida Ceres u vašem znaku fokusiraju vas na potrebe članova vaše porodice. Mesec u trigonu sa vašim vladaocem Plutonom, planetom harizme, u večernjim satima nagoveštava strastveni susret sa mlađom osobom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Asteroid Psiha u vašem znaku čini vas razdražljivim i nervoznim, naročito ako ste novembarski Strelac. Aspekt između Merkura i vašeg vladaoca Jupitera, donosi vam probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Promenite način ishrane.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u Blizancima u napetom aspektu sa vašim vladaocem Saturnom u astrološkom polju mentalnog stanja, donosi vam mnogo novih obaveza. Osoba sa kojom ste nekada bili vrlo bliski, želi ponovo da postane deo vašeg života. Osetljiva koža.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Asteroidi Gold i Eros u vašem znaku povoljno utiču na vaš poslovni i društveni život, čineći vas popularnim i omiljenim, naročito kod suprotnog pola. Mesec u Blizancima pod uticajem Plutona u polju tajni, donosi vam romansu sa zauzetom osobom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Asteroidi Amor i Karma, blizu Saturna u vašem znaku, nagoveštavaJU kontakt ili susret sa starom simpatijom. Mesec u Blizanacima u sekstilu sa Neptunom, odgovara Ribama koje se bave nekim kreativnim poslom. Podložnost povredama u kući.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas