Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК, 7. ДЕЦЕМБАР: Близанцима се саветује опрез на послу, а Ваге чека романтичан сусрет

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима

1701935837_shutterstock_2262386121-4-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец, симбол осећања и романтике, прелази преко Ваге и прави секстил са вашим владаоцем Марсом, најављујући страствене тренутке са вољеном особом. Напети аспекти са Јупитером и Сатурном, доносе вам ванредне трошкове. Преосетљиви сте.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Наглашен знак Ваге утиче на одлагање договора и планова који се односе на сарадњу са странцима. Позиција Марса, владаоца куће партнерских односа, повољно утиче на ваш емотивни живот. Прија вам дописивање са особом која вас не оптерећује превише.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у квадрату са вашим владаоцем Меркуром, чини вас субјективним због чега ваше одлуке данас могу бити базиране на погрешним закључцима. Зато будите обазривији приликом пословних договора. Упознавање са млађом особом преко интернета.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Напети аспекти вашег владаоца Месеца у астролошкој кући приватног живота, упозоравају да избегавате расправе са партнером и члановима породице. Позиција Марса који управља љубавним животом, доприноси бољој комуникацији са Шкорпијом.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец у изазовном аспекту са Меркуром чини вас склоним субјективним проценама, а самим тим и нелогичним одлукама. Амбициозни сте када се ради о сарадњи са странцима. Планирате пословну сарадњу са брачним или дугогодишњим партнером.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур, симбол разума, прави напет аспект са Месецом, симболом емоција, па ћете се тешко одлучити за једну од две понуђене опције. Романтични сусрет са Шкорпијом на краћем путу, семинару или предавању. Подложност инфекцијама.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Са астролошком кућом личности преко које прелази Месец, веома сте популарни и многи би желели да се нађу у вашем друштву. Ваге оба пола данас уживају наклоност жена. Очекује вас страствени сусрет са особом коју познајете преко посла.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец у астролошком пољу подсвести, прави добар аспоект са вашим владаоцем Марсом, доносећи инспирацију уметницима и мотивацију спортистима. Аспекти Венере, владаоца партнерских односа, поподне, наговештавају познанство са једном Девицом.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Ваш владалац Јупитер, у напетом аспекту са Месецом у астролошкој кући друштвеног живота, доноси вам бројне сусрете и познанства са интересантним особама. Позиција Марса у кући ограничења, упозорава да избегавате непотребне трошкове.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Аспекти Месеца у астролошком пољу каријере, неповољно утичу на ваше финансије, а биће и непланираних трошкова. Опозиција између вашег владаоца Сатурна и Венере, доноси вам захлађење односа са љубавним партнером. Избегавајте конзервирану храну.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у напетом аспекту са вашим сувладаоцем Сатурном, симбол кашњења, утиче на одлагање договора о сарадњи са особама из иностранства. Поруке романтичног садржаја које размењујете са особом коју познајете преко посла, могу добити озбиљнији тон.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец у осмој астролошкој кући у напетом аспекту са вашим владаоцем Нептуном, планетом обмана и превара, упозорава на опрез са финансијама. Љубавни партнер вешто крије љубомору, због ваше комуникације са колегом преко друштевене мреже.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas