Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 7. DECEMBAR: Blizancima se savetuje oprez na poslu, a Vage čeka romantičan susret

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima

1701935837_shutterstock_2262386121-4-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec, simbol osećanja i romantike, prelazi preko Vage i pravi sekstil sa vašim vladaocem Marsom, najavljujući strastvene trenutke sa voljenom osobom. Napeti aspekti sa Jupiterom i Saturnom, donose vam vanredne troškove. Preosetljivi ste.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašen znak Vage utiče na odlaganje dogovora i planova koji se odnose na saradnju sa strancima. Pozicija Marsa, vladaoca kuće partnerskih odnosa, povoljno utiče na vaš emotivni život. Prija vam dopisivanje sa osobom koja vas ne opterećuje previše.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u kvadratu sa vašim vladaocem Merkurom, čini vas subjektivnim zbog čega vaše odluke danas mogu biti bazirane na pogrešnim zaključcima. Zato budite obazriviji prilikom poslovnih dogovora. Upoznavanje sa mlađom osobom preko interneta.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Napeti aspekti vašeg vladaoca Meseca u astrološkoj kući privatnog života, upozoravaju da izbegavate rasprave sa partnerom i članovima porodice. Pozicija Marsa koji upravlja ljubavnim životom, doprinosi boljoj komunikaciji sa Škorpijom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec u izazovnom aspektu sa Merkurom čini vas sklonim subjektivnim procenama, a samim tim i nelogičnim odlukama. Ambiciozni ste kada se radi o saradnji sa strancima. Planirate poslovnu saradnju sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, simbol razuma, pravi napet aspekt sa Mesecom, simbolom emocija, pa ćete se teško odlučiti za jednu od dve ponuđene opcije. Romantični susret sa Škorpijom na kraćem putu, seminaru ili predavanju. Podložnost infekcijama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa astrološkom kućom ličnosti preko koje prelazi Mesec, veoma ste popularni i mnogi bi želeli da se nađu u vašem društvu. Vage oba pola danas uživaju naklonost žena. Očekuje vas strastveni susret sa osobom koju poznajete preko posla.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u astrološkom polju podsvesti, pravi dobar aspoekt sa vašim vladaocem Marsom, donoseći inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Aspekti Venere, vladaoca partnerskih odnosa, popodne, nagoveštavaju poznanstvo sa jednom Devicom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter, u napetom aspektu sa Mesecom u astrološkoj kući društvenog života, donosi vam brojne susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Pozicija Marsa u kući ograničenja, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Aspekti Meseca u astrološkom polju karijere, nepovoljno utiču na vaše finansije, a biće i neplaniranih troškova. Opozicija između vašeg vladaoca Saturna i Venere, donosi vam zahlađenje odnosa sa ljubavnim partnerom. Izbegavajte konzerviranu hranu.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u napetom aspektu sa vašim suvladaocem Saturnom, simbol kašnjenja, utiče na odlaganje dogovora o saradnji sa osobama iz inostranstva. Poruke romantičnog sadržaja koje razmenjujete sa osobom koju poznajete preko posla, mogu dobiti ozbiljniji ton.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u osmoj astrološkoj kući u napetom aspektu sa vašim vladaocem Neptunom, planetom obmana i prevara, upozorava na oprez sa finansijama. LJubavni partner vešto krije ljubomoru, zbog vaše komunikacije sa kolegom preko društevene mreže.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas