Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 11. октобар 2023. године: Бикове очекују узбуђења на емотивном плану, а Ваге побољшање финансијске ситуације

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за среду 11. октобар

1697005132_Foto-horoskop-danas.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Један од ваших владалаца, Плутон, планета моћи и новца, креће директним ходом преко астролошког поља каријере, доносећи вам договоре о пословима у вези са некретнинама и грађевинским радовима. Вољена особа показује знаке љубоморе и посесивности.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Директан ход Плутона, планете страсти и љубоморе, која управља вашим партнерским односима, доноси вам узбуђења на емотивном плану. Добијате позив за излазак од особе која стиже са пута или се бави послом који подразумева чешћа путовања.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Плутон креће директним ходом преко ваше астролошке куће финансија, доносећи вам шансе за зараду преко хонорарних или паралелних послова. Рођени у трећој декади, требало би да се клоне расправа са емотивним партнером и члановима породице.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у тригону са Плутоном, симболом моћи и богатства, који креће директним ходом преко знака Јарца, доноси вам могућност постизања договора са емотивним или пословним партнером. Избегавајте потписивање уговора са странцима.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Плутон креће директним ходом, преко вашег астролошког поља посла, доносећи вам зараду, нарочито ако се бавите породичним бизнисом или неким другим видом самосталне делатности. Особа коју познајете преко пословних конатаката, мисли на вас.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Директан ход Плутона преко астролошке куће љубави и надахнућа, доноси вам нове идеје када се ради о уметничким или пројектима који имају везе са спортом и образовањем младих. Краткотрајно захлађење односа са емотивним партнером.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Директан ход Плутона, симбола моћи и новца, који управља вашим послом, обећава бољу финансијску ситуацију преко грађевинских радова и аранжмана са некретнинама. Тајна романса са особом коју сте упознали преко пословних контаката.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Плутон, симбол моћи и богатства, данас креће директним ходом преко Јарца, доносећи вам нове шансе за зараду. Будите опрезни уколико правите пословне планове са пријатељима.Вољена особа жели да разговарате о неком заједничком проблему.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Плутон, владалац ваше подсвести, креће директним ходом преко астролошке куће посла, доносећи вам могућности за увећање прихода преко аранжмана са некретнинама и грађевинским радовима. Неко ко живи у другом граду жели да вас види.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Симбол моћи и великог новца, Плутон, креће директним ходом преко вашег знака, доносећи вам шансе за договоре о новим пословним пројектима са пријатељима или особама које живе у иностранству. Могуће су расправе са емотивним партнером.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Са Плутоном, владаоцем астролошке куће каријере, који креће директним ходом, можете да се ослоните на интуицију, када се ради о послу са особама из прекоокеанских земаља. Са вољеном особом постижете договор који се односи на ваш заједнички живот.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Планета која управља вашим љубавним животом и креативношћу, Плутон, креће директним ходом преко Јарца, доносећи вам шансе за реализацију пројекта у вези са уметношћу или спортом. Повољан договор са емотивним или пословним партнером.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas