Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 12. новембар 2023. године: Девицама ће се удварати заузете особе, а Јарчеве неочекивана пословна понуда

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене последњег дана у недељи

1699773211_Foto-Shtterstock-horoskop2.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец у добром аспекту са Венером, која управља вашим партнерским односима, повољно утиче на ваш љубавни живот, нарочито ако сте у дугој вези. Опозиција са Јупитером, чини вас склоним претеривању, па се клоните непотребних трошкова.

 Бик (21. 4 - 21. 5)

Полусекстил између вашег владаоца Венере и Месеца у седмом астролошком пољу, повољно утиче на однос са љубавним партнером.Напет аспект са Јупитером у вашем знаку, доноси вам ванредне трошкове. Имате подршку старијих особа у преподневним сатима.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Позиција Месеца који образује добре аспекте са планетама љубави, посла и амбиције, доноси вам новац преко креативних послова и спорта. Напет аспект са Јупитером, владаоцем партнерских односа, уноси тензију у однос са вољеном особом.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко знака Шкорпије, у којем је његов утицај извитоперен, што може довести до љубоморних сцена са партнером. Слободни Ракови могу добити позив за излазак од пријатеља који према њима већ дуго гаји одређене симпатије.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у астролошком пољу приватности у опозицији са Јупитером у пољу каријере, опомиње да избегавате расправе са надређенима, нарочито женама, али и са емотивним партнером и члановима породице. Стиже вам уплата коју чекате дуже време.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Владалац ваше астролошке куће неочекиваних ситуација у тригону са Сатурном, доноси вам пријатне тренутке са дугогодишњим партнером. На краћем путу или предавању, може да вам се удвара особа која ће вам прећутати да је заузета.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Владалац ваше каријере, Месец, у добром аспекту са вашим владаоцем Венером, доноси вам мањи новчани добитак и наклоност жена, ма ког пола да сте. Опозиција са Јупитером, чини вас склоним претеривању, нарочито када се ради о трошењу новца.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Једном месечно, Месец прелази преко вашег знака, али увек прави другачије аспекте са транзитним планетама. Данас ћете бити осетљивији и емотивнији, али и подложнији утицају вољене особе. Стара симпатија жели поново да уђе у ваш живот.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Транзит Месеца преко астролошког поља тајни, доноси вам новац преко паралелног или хонорарног посла. Опозиција са вашим владаоцем Јупитером, чини вас склоним прављењу амбициозних планова. Једна Водолија жели да се види са вама.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

У преподевним сатима, можете да добијете неочекивану пословну понуду од странаца, нарочито ако се бавите креативним знимањем. Тригон између Месеца и вашег владаоца Сатурна, доноси вам новац преко послова са некретнинама и грађевинских радова.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Транзит Месеца преко астролошке куће приватног бизниса, који образује добар аспект са вашим сувладаоцем Сатурном, доноси вам увећање прихода. Особа на положају пружа вам подршку у вези са послом који подразумева сарадњу са странцима.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Месец у вашем астролошком пољу љубави и надахнућа, пре подне прави добар аспект са Сатурном, што наговештава могућност изненадног сусрета са старом симпатијом. Новац вам пристиже преко сарадње са особама које живе у иностранству.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas