Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 13. септембар 2023. године: Ваге очекују ванредни трошкови, а Ракове неочекивани позив за излазак

Сазнајте како ће вам звезде бити наклоњене

1694585860_shutterstock_2266861579--3-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Напети аспекти Месеца у Девици захтевају да се прилагодите новонасталим околностима на послу и да се клоните расправа са надређенима. Добијате понуду за хонорарни ангажман у коме долази до изражаја ваша креативност. Будите опрезни за воланом.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Месец у петој астролошкој кући додатно вас мотивише уколико ваше занимање има везе са услужним делатностима, грађевинским и пословима са некретнинама. Девица ће вам се наћи при руци у вези са решавањем практичних проблема. Проблеми са стомаком.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец прелази преко вашег владаоца Меркура због чега осећања могу надвладати логику чинећи вас склоним субјективним проценама. Напоран аспект са Сатурном током целог дана утиче на ситуацију у дому доносећи вам размирице са члановима породице.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у опозицији са ретроградним Сатурном може да утиче на одлагање договора. Аспекти Јупитера доносе вам увећање зараде, нарочито ако ваш посао подразумева честа путовања. У вечерњим сатима добијате позив за излазак од Риба.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у фази раста иде ка вашем владаоцу Сунцу спремајући се за фазу пуног Месеца 15. септембра, који ће повољно утицати на ваш посао. До тада, изазовни аспект између Плутона и Месеца у астролошкој кући новца, упозорава на опрез са финансијама.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Месец улази у ваш знак образујући напете аспекте са вашим владаоцем Меркуром и Сатурном, што неповољно утиче на ваш пословни али и љубавни живот. Могуће је одлагање договора о пројекту за који сте се дуже време припремали. Несаница.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Транзит Месеца преко 12. астролошке куће, појачава вашу интуицију и подстиче машту али вам напет аспект са Сатурном доноси притисак због додатних обавеза на послу. Аспекти вашег владаоца Венере најављују ванредне трошкове. Нервоза.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Мада инкоњункција између вашег владаоца Плутона и Месеца у Девици, у јутарњим сатима, утиче на промену ваших планова, доноси вам и пословну понуду коју сигурно нећете одбити. Партнер жели да се договорите око одласка на заједнички пут.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Ваш владалац Јупитер поподне образује тригон са Месецом у Девици што повољно утиче на ваше послове. Ситуација у дому није тако повољна, јер сте оптерећени бригом о здрављу старијег члана породице. Ослоните се на вољену или неку блиску особу.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Месец у опозицији са Сатурном успорава ваше пословне активности, нарочито ако ваше занимање има везе са иностранством и путовањима. Поподневни часови доносе повољнији развој ситуације за Јарчеве који се баве креативним занимањем.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Аспекти Месеца неповољно утичу на вашу финансијску ситуацију и однос са сарадницима. Уколико планирате договоре о новим аранжманима, будите данас опрезнији и детаљно проверите документацију. Вољена особа очекује вашу подршку и помоћ.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Јупитер, сувладалац вашег знака, образује хармоничан аспект са Месецом у поподневним сатима, доносећи вам повољан развој ситуације на пословном плану. Однос са емотивним партнером није тако повољан, јер се он не слаже с неким вашим одлукама.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas