Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 13. septembar 2023. godine: Vage očekuju vanredni troškovi, a Rakove neočekivani poziv za izlazak

Saznajte kako će vam zvezde biti naklonjene

1694585860_shutterstock_2266861579--3-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Napeti aspekti Meseca u Devici zahtevaju da se prilagodite novonastalim okolnostima na poslu i da se klonite rasprava sa nadređenima. Dobijate ponudu za honorarni angažman u kome dolazi do izražaja vaša kreativnost. Budite oprezni za volanom.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u petoj astrološkoj kući dodatno vas motiviše ukoliko vaše zanimanje ima veze sa uslužnim delatnostima, građevinskim i poslovima sa nekretninama. Devica će vam se naći pri ruci u vezi sa rešavanjem praktičnih problema. Problemi sa stomakom.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec prelazi preko vašeg vladaoca Merkura zbog čega osećanja mogu nadvladati logiku čineći vas sklonim subjektivnim procenama. Naporan aspekt sa Saturnom tokom celog dana utiče na situaciju u domu donoseći vam razmirice sa članovima porodice.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u opoziciji sa retrogradnim Saturnom može da utiče na odlaganje dogovora. Aspekti Jupitera donose vam uvećanje zarade, naročito ako vaš posao podrazumeva česta putovanja. U večernjim satima dobijate poziv za izlazak od Riba.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u fazi rasta ide ka vašem vladaocu Suncu spremajući se za fazu punog Meseca 15. septembra, koji će povoljno uticati na vaš posao. Do tada, izazovni aspekt između Plutona i Meseca u astrološkoj kući novca, upozorava na oprez sa finansijama.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec ulazi u vaš znak obrazujući napete aspekte sa vašim vladaocem Merkurom i Saturnom, što nepovoljno utiče na vaš poslovni ali i ljubavni život. Moguće je odlaganje dogovora o projektu za koji ste se duže vreme pripremali. Nesanica.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Tranzit Meseca preko 12. astrološke kuće, pojačava vašu intuiciju i podstiče maštu ali vam napet aspekt sa Saturnom donosi pritisak zbog dodatnih obaveza na poslu. Aspekti vašeg vladaoca Venere najavljuju vanredne troškove. Nervoza.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mada inkonjunkcija između vašeg vladaoca Plutona i Meseca u Devici, u jutarnjim satima, utiče na promenu vaših planova, donosi vam i poslovnu ponudu koju sigurno nećete odbiti. Partner želi da se dogovorite oko odlaska na zajednički put.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter popodne obrazuje trigon sa Mesecom u Devici što povoljno utiče na vaše poslove. Situacija u domu nije tako povoljna, jer ste opterećeni brigom o zdravlju starijeg člana porodice. Oslonite se na voljenu ili neku blisku osobu.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec u opoziciji sa Saturnom usporava vaše poslovne aktivnosti, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa inostranstvom i putovanjima. Popodnevni časovi donose povoljniji razvoj situacije za Jarčeve koji se bave kreativnim zanimanjem.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Meseca nepovoljno utiču na vašu finansijsku situaciju i odnos sa saradnicima. Ukoliko planirate dogovore o novim aranžmanima, budite danas oprezniji i detaljno proverite dokumentaciju. Voljena osoba očekuje vašu podršku i pomoć.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Jupiter, suvladalac vašeg znaka, obrazuje harmoničan aspekt sa Mesecom u popodnevnim satima, donoseći vam povoljan razvoj situacije na poslovnom planu. Odnos sa emotivnim partnerom nije tako povoljan, jer se on ne slaže s nekim vašim odlukama.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas