Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 15. април 2024. године: Ракове очекује изненадно познанство, а Девице сарадња са странцима

Погледајте шта су вам звезде припремиле за први дан у недељи

1713161924_Foto-Shutterstock-horoskop-danas.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Једном годишње, прва Месечева четврт "пада" у астролошку кућу приватности, а ове године (данас) могуће су трзавице у дому и породици, нарочито са женама. Астероид Голд, доноси новац рођенима у трећој декади знака. Сусрет са Водолијом.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Прва Месечева четврт, једном годишње нађе се у вашем трећем астролошком пољу а ове године (данас) доноси новац мајским Биковима, преко странаца, путовања, трговине прехрамбеним производима. Допада вам се једна Риба. Чувајте се у саобраћају.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Прва Месечева четврт, једном годишње "пада" у астролошку кућу посла а ове године (данас) образује квадрат са вашим владаоцем, ретроградним Меркуром, па будите опрезнији са новцем. Обратите пажњу на комуникацију са партнером. Алергија.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Једном годишње, прва четврт вашег владаоца Месеца нађе се у вашем знаку, а ове године, данас, опомиње вас да поведете више рачуна о документима, као и приликом формулисања уговора. Изненадно познанство са шармантном особом преко посла.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Једном годишње, прва Месечева четврт, нађе се у вашој астролошкој кући препрека, а ове године (данас), упозорава да пазите шта изјављујете и потписујете. Страствени сусрет са Овном. Стрелац мисли на вас. Чувајте се спортских повреда.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Са Црним Месецом Лилит у вашем знаку и Венером у пољу страсти, не можете да останете непримећени. Прва Месечева четврт једном годишње нађе се у Раку, а ове године најављује успех преко сарадње са странцима и друштвених пројеката.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Прва Месечева четврт једном годишње пада у астролошку кућу каријере Вага, а ове године (данас), увећава приходе рођених у трећој декади знака. Могућ конфликт са вољеном особом, због њене посвећености послу. Потребан вам је одмор.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Једном годишње, прва Месечева четврт пада у ваше девето поље, а ове године (данас) најављује зараду преко издаваштва, контаката са странцима и путовања. Астериод Фантазија у вашем знаку доноси инспирацију уметницима рођенима крајем знака.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Једном годишње, прва Месечева четврт нађе се у астролошкој кући финансија, а ове године, данас, образује секстил са вашим владаоцем Јупитером, што вам увећава приходе. Ослоните се на једног Овна. Осетљив урогенитални тракт.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Новац вам пристиже преко породичног бизниса, некретнина или хонорарног посла. Прва Месечева четврт једном годишње нађе се у пољу партнерских односа, а ове године (данас) наговештава познанство са заузетом особом, преко пријатеља.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Прва Месечева четврт једном годишње у Раку, а ове године, данас, може да вам донесе проблеме са сарадницима и финансијском документацијом. На краћем путу, предавању или породичном скупу, можете да упознате атрактивну особу.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Једном годишње, прва Месечева четврт пада у вашу астролошку кућу љубави и креативности, а ове године (данас) може да вам донесе и нову љубав. Бићете успешни, ако се бавите креативним послом. Допадате се једном Бику. Бол у зглобовима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas