Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 17. октобар 2023. године: Овнове очекује повећање прихода, а Јарчеве проблеми са партнером

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за уторак 17. октобар, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље

1697523589_Foto-Shutterstock-horoskop-danas.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Добри аспекти између Месеца у Стрелцу, вашег владаоца Марса и Нептуна, планета акције и визија, подстичу вашу креативност и мотивацију. Увећање прихода преко сарадње са странцима. Избегавајте расправе са женама. Припазите на исхрану.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Тригон Месеца и Нептуна, симбола емоција и романтике, у вечерњим сатима, доноси вам сусрет са неким ко често путује, због посла. Због напетог аспекта са вашим владаоцем Венером, требало би да припазите како трошите и улажете новац.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у астролошком пољу партнерских односа, касно увече, доноси вам познанство са једним Стрелцем. Квадрат са Венером, планетом новца, упозорава да припазите на финансије, нарочито ако радите у маркетингу, туризму, угоститељству.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Улазак вашег владаоца Месеца у астролошку кућу посла, у поподневним сатима повољно утиче на постизање договора о аранжману са странцима. Могући су конфликти и расправе са партнером и члановима породице. Променљиво расположење.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Напет аспект између вашег владаоца Сунца и Плутона, захтева да се прилагодите некој новој ситуацији на послу. Позиција Месеца у астролошком пољу креативности и Сатурна, успорава или одлаже реализацију неких пословних планова.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Изазовни аспекти вашег владаоца Меркура, симбола бизниса и логике, упозоравају да будете обазривији приликом договарања нових послова или потписивања уговора. Понашање вољене особе може да пробуди вашу сумњу у њену верност.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Ваш владалац Венера, планета љубави али и новца, касно вечерас, образује квадрат са Месецом, због чега су могући ванредни издаци. Аспекти са Плутоном, захтевају прилагођавање новим околностима на послу. Један Стрелац мисли на вас.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец у астролошкој кући посла, под утицајем вашег владаоца Плутона, опомиње на опрез када се ради о аранжманима са странцима, студијама и стручним усавршавањем у иностранству. Сусрет са особом која стиже са неког пута.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Касно вечерас, Месец улази у ваш знак и образује тригон са вашим сувладаоцем Нептуном, доносећи вам инспирацију и мотивацију ако се бавите креативним занимањем или спортом. На неком краћем путу, можете да упознате млађу особу.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Напети аспекти вашег владаоца Сатурна са Венером и Месецом у астролошким кућама каријере и препрека, одлажу ваше послове и неповољно утичу на однос са партнером. Тешко ћете успети да одолите шарму једног ватреног знака.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Позиција Месеца под утицајем вашег сувладаоца Сатурна, планете ограничења и препрека, неповољно утиче на вашу финансије. Са наглашеном астролошком кућом каријере, успевате да реализујете посао са странцима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Тригон између Месеца и вашег владаоца Нептуна, симбола романтике, у вечерњим сатима, наговештава љубавни занос са неким кога познајете преко посла. Аспекти Сатурна у вашем знаку доносе вам зараду, ако често путујете због посла.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas