Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 22. новембар: ОВНОВИ се осећају празно, РАКОВИМА следи занимљив сусрет

Један знак је изложен великом притиску

1669027036_praznina.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Осећате се празно. Можда сте, ових дана, завршили важне задатке па сте мислили да ће овај дан бити спектакуларно радостан. Задовољство изостаје због наглог пада адреналина. Да бисте се повратили, хитно смислите нове циљеве.

Прочитајте још: Особе које имају овај БРОЈ у ДАТУМУ рођења прати посебна енергија: Увек су у центру пажње и корак испред свих


БИК

Очекују вас добре вести о значајном новчаном приходу, али вам онда следе и издаци. Привидном стабилизацијом финансијске ситуације побољшава се и ваше расположење па се то позитивно одражава на љубавне односе.
 
БЛИЗАНЦИ

Могућа је прилика за додатни рад који вам тренутно није неопходан. Оправдање тражите у финансијској накнади која није довољна за труд који треба да уложите. Прихватите јер ће вам се овај посао дугорочно исплатити.
 
РАК

Могућ је занимљив сусрет са особом слободних схватања. Прихватите изазов али држите све у тајности јер вас касније та авантура може скупо коштати. Тензирани сте, потребна вам је рекреација, али уз то причувајте се физичких повреда.
 
ЛАВ

Изложени сте великом притиску. Ваша педантност вам не дозвољава да ствари остављате недовршене. Количина обавеза у односу на време којим располажете, даје слику да сте себи креирали хаос због кога ћете завршити у кревету.
 
ДЕВИЦА

Изненађује вас прича о сараднику коме сте бескрајно веровали. Непотребно се нервирате, јер информације углавном нису истините. Боље обратите пажњу на исхрану и пронађите начин да се квалитетно одморите, јер, имунитет је у озбиљном паду.
 
ВАГА

Потрудите се да саслушате шта вам други људи говоре. Можда уочите да неко покушава да вам саопшти сјајну идеју, али ви не реагујете. Ако дозволите могућност да још неко може да смисли нешто корисно, добићете шансу да значајно профитирате.
 
ШКОРПИЈА

Не дозволите да вас пад концентрације изолује из окружења у коме сте веома цењени. Ваша инвентивност није затајила, у питању је краткотрајно засићење. Ускоро ће вам се указати прилика да преузмете вођство у једном значајном пословном подухвату.
 
СТРЕЛАЦ

Иако одлично знате шта хоћете, и уз то имате и разрађене планове, није повољан тренутак за велике подухвате. Одложите све врсте улагања као и пословне одлуке, склони сте грешкама. Појачајте имунитет јер вам прети вирусна инфекција.
 
ЈАРАЦ

Дозвољавате да други људи преувеличају ваш неуспех и на тај начин вам намећу осећај ниже вредности и кривицу. Сачувати самоуверење у тренутку неуспеха јесте тешко, али ако се на време не тргнете, краткотрајна непријатност може прерасти у озбиљан проблем.
 
ВОДОЛИЈА

Дисциплина, то вам поручује овај дан. И баш када је то најважније, вас обузимају премор и поспаност. Ако се не тргнете, направићете озбиљне грешке због којих ћете плаћати казне. Овакви транзити су нарочито неповољни за ваше учешће у саобраћају.

Прочитајте још: "Скривене моћи" хороскопских знакова: Бика краси стабилност, а ево шта поседује ШКОРПИЈА
 
РИБЕ

Од старог блиског пријатеља стижу интересантни пословни предлози. Није прави тренутак да размишљате о великим подухватима, све што данас смислите, у будућности се неће лако остварити. Због тога, пажњу посветите себи и вољеној особи.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas