· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП ЗА 23.ЈУЛ: Близанци и Шкорпије су у ОПАСНОСТИ, Стрелац нека се пази

Хороскоп за петак, 23. јул, упозорава Вагу да ће партнер очекивати да озваничите везу. Не подлежите притисцима!

1626699959_zodiac-sign-4374413_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Ован

Враћате се у ритам на који сте навикли. Неки стари послови се поново активирају, а ви сте збуњени расплетом, јер сте после дугог чекања изгубили наду. Сада када је реализација извесна, ви више нисте сигурни да ли је то оно што желите.

Бик

Амбициозни сте и на путу да остварите велике планове. Ипак, заборављате да сви успеси стижу тек онда када је право време за то. За вас, овај период није кључан, па се у складу са тим и понашајте. Ако планирате пут, дневни хороскоп саветује да размислите о одлагању.

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Близанци

Стиже подршка из далека. Ваш шарм је у пуној снази, све што смислите има изгледа да се реализује. Ипак, дневни хороскоп саветује да поведете рачуна, можете постати мамац за људе који нису добронамерни. Осим тога, радите све крајње поштено, јер у супротном, следе новчане казне.

Рак

Финансијска ситуација се стабилизује, охрабрује дневни хороскоп, право је време да добро расположење поделите с вољеном особом. Стиже вам вест која може, на кратко, да прекине хармонију. Данас не размишљајте о послу, одмарајте али будите умерени у храни и пићу.

Лав

Сустижу вас умор, а могуће и прехлада. Очекујете благонаклоност надређених лица, али то изостаје. Да бисте данас били поштеђени, морате се јасно изјаснити. Ипак, будите пажљиви, свака комуникација у виду писаних порука може се преточити у неспоразум.

Прочитајте још: ДИЈЕТА према хороскопским знацима: Близанци су у опасности, а ни Бику није лако

Девица

Вољена особа од вас очекује нешто што је вама неразумљиво. Размишљате о конкретним корацима како бисте уобличили и озваничили љубавну везу. Не доносите одлуке под таквим притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите.

Вага

Партнер очекује конкретан корак којим бисте уобличити и озваничили везу. Не попуштајте под притиском, саветује дневни хороскоп, ако нисте сигурни да је то оно што желите. Додатну тензију изазива финансијска ситуација која се данас значајно компликује.

Шкорпија

Осећате да вас неко угрожава, упозорава дневни хороскоп. Победа је могућа уз велику борбу уколико будете довољно истрајни. Многи ће овај период на послу осетити повећану тензију а све то као резултат неких промена које се одвијају унутар фирме у којој сте ангажовани.

Прочитајте још: ДУХ Мирољуб терорише Космај, а једини спас је да му се покаже ОВА ствар

Стрелац

Све активности су вођене у оквиру пројекта у који сте одавно укључени. Од вас се очекују потези којима бисте доказали своје место у тиму. Будите обазриви, поље деловања је ограничено и ваше могућности могу доћи у питање.

Јарац

Вишак слободног времена вам даје простора да се у себи преиспитујете да ли је пут којим идете баш прави. Потреба за променом не долази због реално лоше ситуације већ су у питању много дубљи механизми које, тренутно, не можете да сагледате.

Водолија

Не прија вам доминација вољене особе, а не узимате у обзир да је такав однос изазван вашим повлачењем. Можда мислите да је друга страна то сама изрежирала. Не заваравајте себе и друге, с препуштањем вођства утрапили и сву одговорност која иде с тим.

Прочтиајте још: Месечни хороскоп до 22. августа: Стрелац и Девица су свемоћни, а један знак нека ништа не почиње

Рибе

Прихватате нове пословне обавезе иако нисте сигурни како оне функционишу. Да бисте све савладали потребно је додатно време како бисте се осамили и натенане проучили ствар. Пошто за то немате услова, можда је мудрије да одустанете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.