Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

ДИЈЕТА према хороскопским знацима: Близанци су у опасности, а ни Бику није лако

Сваки хороскопски знак је специфичан, па дијета која одговара једној особи не мора да одговара и другој.

1625817801_shutterstock_1458702797.jpg
Фото: Шатер
Oglas

Постоји генерална астролошка подела по знацима где је за сваки од њих утврђено која су критична места на телу и на који начин особа добија вишак килограма.

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Хороскопски знаци склони гојењу

Није довољно набројати знаке Зодијака и по тој таблици одредити да ли је неко гојазан или није, већ је за то потребно погледати целу наталну карту, па на основу ње констатовати на који начин особа може најлакше да доведе килограме у ред.

Рецимо, Нештун доноси алкохолизам

У наталној карти првенствено гледамо подзнак и светла (Сунце и Месец), потом какве аспекте праве Марс (метаболизам - сагоревач), Уран (убрзаност, нервоза), Венера (шећер, маст), Јупитер (експанзија, увећање, раст, проширење), Сатурн (смањење, успоравање, ограничења, самодисциплина, оскудност), Плутон (регенерација), Нептун (тровање, погрешан начин исхране, алкохолизам).

Прочитајте још: Најновије откриће: Диносауруси су имали вртиће, а ДАДИЉИ се десило нешто застрашујуће

Уран и Марс праве проблеме са килограмима

Хороскоп показује проблем
Овакав начин анализе хороскопа може бити од велике користи, јер, осим што можемо да увидимо опште склоности у хигијени исхране, можемо на време приметити и потенцијалне здравствене проблеме, јер, зна се, здравље улази на уста.

Наравно, важна су поља и знаци у коме се одигравају одређени аспекти јер по њиховој симболици можемо одредити о ком делу тела се ради.

Хороскоп показује и да је неко склон нервози.

Ако је, рецимо, крцато седмо поље или њен природни владар Вага, онда можемо претпоставити да та особа има проблем са задњицом, ако се ту нађу Јупитер и Венера једно поред другог - знамо да та особа претерано конзумира слаткише и масну храну (Венера) која проширује (Јупитер) задњицу (Вага).

Прочитајте још: Александар је победио последњег самураја, понизио Јапан и вратио се кући

Ако неко нема проблема са килограмима, већ обрнуто - потребно је да се мало угоји, погледаћемо и сигурно видети Уран или Марс у неком изазовном аспекту са светлима или подзнаком, што нам указује да особа убрзано троши своју енергију (и тиме сагорева масти).

Фото: Пексел

Наравно, савет за ову особу би био да смањи нервозу (Уран) или физичке активности (Марс) и појача унос масти и шећера (Венере), да обедује увек у друштву, да трпеза буде естетски дотерана...

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Склоности и слабе тачке хороскопских знакова

О начину на који се хранимо говори друго поље хороскопа. Астролошки знак који је на врху овог поља указује следеће:

Ован - Врућа храна, месо, роштиљ, љуто, зачињено.

Бик - Масна храна, сланина, чварци

Близанци - Брза храна, оброци с ногу, грицкалице.

Рак - Национална кухиња, домаћи специјалитети, течна храна.

Лав - Врхунски квалитет хране, престиж` у исхрани, оброци у ресторану.

Девица - Мали оброци, макробиотика, здрава храна, једу док раде.

Вага - Оброк у друштву, лепо аранжиран сто, слаткиши.

Шкорпија - Завршавају туђе оброке, једу оно што други једу, загорела храна, крваво месо.

Прочитајте још: ДУХ Мирољуб терорише Космај, а једини спас је да му се покаже ОВА ствар

Стрелац - Огромни оброци (гладне очи), увозна храна, огроман прибор за јело.

Јарац - Бајата храна, хладна, зимница, сир, јогурт, кисело.

Водолија - Брза храна, оброк са пријатељима, храна као нужно зло.

Рибе - Вечера главни оброк, риба, алкохол.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas