Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 23. новембар 2023. године: Стрелчеве очекује ПОВЕЋАЊЕ зараде, а Девице ће бити у СУКОБУ са члановима породице

Сазнајте како ће вам звезде бити наклоњене данас

1700724348_Foto-Shtterstock-horoskop2.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Добар аспрект између Месеца у вашем знаку и вашег владаоца Плутона, симбола моћи и новца, повољно утиче на однос са надређенима и љубавним партнером. Коњункција са астероидом Хирон, чини вас осетљивијим у вези са догађајима из прошлости.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Одговара вам транзит Месеца преко астролошке куће мотивације и маште, ако се бавите креативним или занимањем које захтева физичку издржљивост. Позиција Марса, владаоца партнерских односа, доноси вам сусрет с неким ко носи униформу на раду.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Добар аспект Месеца и Сатурна, симбола амбиције, чини вас спремним да се посветите реализацији идеје о којој већ дуже време размишљате. Позиција вашег владаоца Меркура, у поподневним сатима, упозорава да избегавате непотребне трошкове.

 Рак (22. 6 - 22. 7)

Инкоњункција између вашег владаоца Месеца и Венере која управља вашим приватним животом, неповољно утиче на однос чини са женама. Међутим, аспект са Сатурном, доноси вам подршку старијих особа. Избегавајте расправе са Стрелцем и Овном.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец прелази преко ваше деветог астролошког поља и ви планирате сарадњу са странцима, нарочито из земаља немачког језичког подручја. Могуће увећање зараде преко аранжмана са Стрелцем и Близанцима. Конфликти са рођацима и сарадницима.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Месец у астролошкој кући моћи и новца, под утицајем Плутона из поља љубави и креативности, повољно делује на однос са емотивним, али и пословним партнером. Расправе са млађим члановима породице, рођацима, комшијама. Опрез у саобраћају.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Изазован аспект између Месеца и вашег владаоца Венере, планете новца, захтева прилагођавање новој ситуацији на вашем радном месту. Добијате поруку сентименталне природе од особе са којом сте некада били врло блиски. Ован мисли на вас.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Добар аспект између вашег владаоца Плутона и Месеца у астролошком пољу свакодневице и здравља, чини вас нестрпљивијим. Позиција Венере погодују Шкорпијама које се баве креативним и интелектуалним занимањима. Добијате СМС од Риба.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Повољни аспекти између Месеца у астролошком пољу креативности и вашег владаоца Јупитера, планете експанзије, доносе вам увећање зараде. Ипак, могући су и ванредни издаци. Пријатељи могу да вас упознају са врло шармантном особом.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Позиција Месеца у астролошком пољу приватног бизниса, доноси вам новац преко купопродаје некретнина, дизајнирања ентеријера и грађевинских радова. Спортисти и Јарчеви који се баве уметношћу или неком јавном делатношћи, очекују нови ангажмани.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Добри аспекти Месеца са вашим владаоцима Ураном и Сатурном, доносе вам новац преко послова са некретнинама и сарадње са странцима. На краћем путу, предавању или семинару, можете да упознате шармантну особу која често путује, због посла.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Месец који управља вашом маштом, прелази преко астролошког поља новца, чинећи вас спремним да приступите реализацији ваших креативних замисли. Брачни или дугогодишљи партнер очекује вашу подршку и помоћ. Слободне Рибе могу да упознају једног Рака.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas