Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 23. novembar 2023. godine: Strelčeve očekuje POVEĆANJE zarade, a Device će biti u SUKOBU sa članovima porodice

Saznajte kako će vam zvezde biti naklonjene danas

1700724348_Foto-Shtterstock-horoskop2.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Dobar asprekt između Meseca u vašem znaku i vašeg vladaoca Plutona, simbola moći i novca, povoljno utiče na odnos sa nadređenima i ljubavnim partnerom. Konjunkcija sa asteroidom Hiron, čini vas osetljivijim u vezi sa događajima iz prošlosti.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Odgovara vam tranzit Meseca preko astrološke kuće motivacije i mašte, ako se bavite kreativnim ili zanimanjem koje zahteva fizičku izdržljivost. Pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam susret s nekim ko nosi uniformu na radu.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Dobar aspekt Meseca i Saturna, simbola ambicije, čini vas spremnim da se posvetite realizaciji ideje o kojoj već duže vreme razmišljate. Pozicija vašeg vladaoca Merkura, u popodnevnim satima, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove.

 Rak (22. 6 - 22. 7)

Inkonjunkcija između vašeg vladaoca Meseca i Venere koja upravlja vašim privatnim životom, nepovoljno utiče na odnos čini sa ženama. Međutim, aspekt sa Saturnom, donosi vam podršku starijih osoba. Izbegavajte rasprave sa Strelcem i Ovnom.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec prelazi preko vaše devetog astrološkog polja i vi planirate saradnju sa strancima, naročito iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Moguće uvećanje zarade preko aranžmana sa Strelcem i Blizancima. Konflikti sa rođacima i saradnicima.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec u astrološkoj kući moći i novca, pod uticajem Plutona iz polja ljubavi i kreativnosti, povoljno deluje na odnos sa emotivnim, ali i poslovnim partnerom. Rasprave sa mlađim članovima porodice, rođacima, komšijama. Oprez u saobraćaju.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Izazovan aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Venere, planete novca, zahteva prilagođavanje novoj situaciji na vašem radnom mestu. Dobijate poruku sentimentalne prirode od osobe sa kojom ste nekada bili vrlo bliski. Ovan misli na vas.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Plutona i Meseca u astrološkom polju svakodnevice i zdravlja, čini vas nestrpljivijim. Pozicija Venere pogoduju Škorpijama koje se bave kreativnim i intelektualnim zanimanjima. Dobijate SMS od Riba.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Povoljni aspekti između Meseca u astrološkom polju kreativnosti i vašeg vladaoca Jupitera, planete ekspanzije, donose vam uvećanje zarade. Ipak, mogući su i vanredni izdaci. Prijatelji mogu da vas upoznaju sa vrlo šarmantnom osobom.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Pozicija Meseca u astrološkom polju privatnog biznisa, donosi vam novac preko kupoprodaje nekretnina, dizajniranja enterijera i građevinskih radova. Sportisti i Jarčevi koji se bave umetnošću ili nekom javnom delatnošći, očekuju novi angažmani.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Dobri aspekti Meseca sa vašim vladaocima Uranom i Saturnom, donose vam novac preko poslova sa nekretninama i saradnje sa strancima. Na kraćem putu, predavanju ili seminaru, možete da upoznate šarmantnu osobu koja često putuje, zbog posla.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec koji upravlja vašom maštom, prelazi preko astrološkog polja novca, čineći vas spremnim da pristupite realizaciji vaših kreativnih zamisli. Bračni ili dugogodišlji partner očekuje vašu podršku i pomoć. Slobodne Ribe mogu da upoznaju jednog Raka.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas