· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни хороскоп за 29. јун: БИКОВИМА важан дан, ОВНОВИ преувеличавају своју улогу

Дневни хороскоп за среду, 29. јун, упозорава Стрелчеве на озбиљне финансијске проблеме

1656326831_horoskop.jpg
Фото: Пиxабаy

ОВАН

Преувеличавате своју улогу у свему. Свесни сте својих квалитета па вас тренутни занос наводи да поверујете да сте безгрешни. Осим тога, наглашено сте романтични па је ово дан у коме ће, можда, ваш партнер највише уживати у свему.

Прочитајте још: Астролози упозоравају: Ова ЧЕТИРИ ДАТУМА у ЈУЛУ биће НАЈТЕЖА за све знакове

БИК

Ово је важан дан за вас. Отвара вам се прилика да довршите све започете послове, а предвече очекујте вест у вези нечега што сте већ одавно престали да ишчекујете. Брзо реагујте, у супротном би нешто крупно могло да вам измакне.
 
БЛИЗАНЦИ

За сваки динар морате добро да се помучите. Ослоните се искључиво на своје способности, рад, труд и одрицања, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Сав новац који вам дође на неки бржи и лакши начин, тако ће и да оде.
 
РАК

Ово је један од оних дана када вам се чини да је најбоље да преспавате. Прави разлог таквом расположењу лежи у чињеници да вас мучи велика неодлучност због које не успевате да се определите и донесете праву одлуку којом бисте избегли агонију.
 
ЛАВ

Концентрација вам је данас на високом нивоу. Активност на пољу комуникација може вам послужити за личне циљеве, а посебно љубавном плану.
Припазите, вероватно не примећујете да вољена особа покушава да вам саопшти нешто веома важно.
 
ДЕВИЦА

Догађај дана може бити конструктивна расправа у коју вас увлаче сарадници за које нисте знали да су на вашој страни. Паралелно с тим стиже подршка и од вољене особе па вашем оптимизму и добром расположењу нема краја.
 
ВАГА

Обузима вас идеја да покренете неки приватни посао. Затегнути односи с шефовима и лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо где интерес влада, љубав и саосећајност спавају.
 
ШКОРПИЈА

Околности вас наводе да донесете одлуку која није у складу с вашом природом. Спремни сте на жртву, али у дну душе осећате да је све то понижавајуће по вас. Не узимајте све к срцу, ако је у циљу вишег интереса, није страшно понекад покорити се.
 
СТРЕЛАЦ

Уколико размишљате о новчаним позајмицама, најбоље је да одустанете јер ће вас након касније изненадити неповољни детаљи које нисте схватили на време. Најбоље је да трошкове сведете на минимум и уведете краткотрајну оштру штедњу.
 
ЈАРАЦ

Дан је обележен напетим транзитима који наговештавају стресне ситуације из којих нећете лако излазити. Сведите своју нестрпљивост на минимум како бисте избегли веће невоље, нарочито када су у питању партнерски односи и љубав.
 
ВОДОЛИЈА

Неконтролисано можете планути па је извесна озбиљна расправа са непознатим лицима на јавном месту. Такође, могући су контакти са људима с друге стране закона. Да бисте избегли евентуалне непријатности, дан проведите у друштву вољене особе.

Прочитајте још: Најемотивнији хороскопски знаци: Пазите на њихова осећања
 
РИБЕ

Транзити указују на могућност да упаднете у сукоб с ближњима. Криза унутар породице може потрајати ако се не потрудите и не предузмете конкретне кораке, макар били и непријатни по вас. Не заборавите да вам они нису непријатељи.
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.