Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за среду 5. март 2024. године: Ракове очекују проблеми са финансијама, а Ваге расправе са емотивним партнером

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене ове среде

1709622742_Foto-Shutterstock-horoskop-sreda.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Са Месецом у пољу каријере под утицајем Сатурна и Јупитера, бавите се некретнинама и правним питањима. Напет аспект између вашег владаоца Марса и Урана, доноси вам промену планова и проблеме на љубавном плану. Опасност у саобраћају.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец који управља вашим бизнисом и логиком прелази преко Јарца, па планирате послове са странцима или пут. Изазован аспект између Урана у вашем знаку и Марса у пољу каријере, доноси вам расправе са надређенима и љубавним партнером.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец прави добар аспект са вашим владаоцем Меркуром у кући каријере, доносећи вам увећање прихода. Позиција Марса и Урана упозорава на опрез у контактима са странцима. Избегавајте непотребне трошкове. Пазите се за воланом.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Месец највише утиче на ваш знак јер њиме управља а данас је у Јарцу и добро аспектован због чега можете донети добре пословне одлуке. Изазован аспект између Марса и Урана, упозорава на проблеме са финансијама. Подложност повредама.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец прави добар аспект са вашим владаоцем Сунцем у осмом астролошком пољу, доносећи вам новац преко свакодневних послова. Напет аспект између Марса и Урана, упозорава на проблеме правне природе, али и са са љубавним партнером.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Секстил између Месеца и вашег владаоца Меркура симболизује новац који пристиже преко креативних послова и спорта. Марс у изазовном аспекту са Ураном, упозорава на додатни опрез у контактима са странцима. Једна Шкорпија мисли на вас.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Владалац ваше каријере, Месец, прелази преко Јарца, доносећи вам увећање прихода преко паралелних или хонорарних послова. Експлозиван квадрат Марса и Урана, владалаца ваших партнерских односа и љубави, доносе расправе, сцене, раскиде, помирења.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец у пољу комуникације доноси новац Шкорпијама које се баве послом који има везе са писањем или честим путовањима. Лош аспект између вашег владаоца Марса и Урана, упозорава на проблеме у дому и породици. Подложност повредама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Са добро аспектованим Месецом у пољу посла, новац вам стиже преко пословима који захтевају велику издржљивост и упорност. Изазован аспект Марса и Урана, упозорава на додатни опрез у саобраћају и конфликте са сарадницима, рођацима, комшијама.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец у вашем знаку чини вас практичним, доносећи успех уметницима, писцима, правницима, Јарчевима који су преко посла присутни у јавности. Ваше финансије могу бити озбиљно уздрмане, због позиције Марса и Урана. Подложност повредама.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Са Месецом у астролошкој кући подсвести, склони сте преиспитивању одлука у вези са приватним и пословним животом. Марс у вашем знаку тик уз Венеру, прави напет аспект са вашим владаоцем Ураном, доносећи проблеме у дому и породици.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Позиција Месеца, који управља вашим љубавним животом, у астролошком пољу непријатеља, чини вас сумњичавим према вољеној особи. Квадрат Марс аи Урана, упозорава на проблеме са документацијом и рођацима. Опрез у саобраћају.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas