Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 6. септембар 2023. године: Лавове очекује занимљиво познантство, а Стрекчеве увећање зараде

Сазнајте како ће вам звезде бити наклоњене данас

1693981107_shutterstock_1911859918--1-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Позиција Месеца у Близанцима у тригону са вашим владаоцем Марсом, симболом страсти, повољно утиче на однос са љубавним партнером. У вечерњим сатима можете бити мало раздражљивији, због чега би требало да поведете више рачуна у саобраћају.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Аспекти хитрог, пословичног Месеца у Близанцима у астролошкој кући новца, подстичу вас да се више ангажујете у оквиру једног хонорарног пројекта. Особа са посла према којој гајите симпатије, намерава да вам покаже шта осећа према вама.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Са Месецом у вашем знаку под упливом љубавних планета, Венере и Марса, не можете остати непримећени, нарочито у друштву супротног пола. Успећете да постигнете договор о нечему о чему одавно маштате, било да се ради о послу или путовању.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Прелазак вашег владаоца Месеца преко 12. астролошке куће, појачава вашу интуицију, подстиче машту и доноси инспирацију уметницима. Нестрпљиви сте да што пре дознате исход преговора о нечему што сте одавно планирали. Избегавајте алкохол.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Сјајни аспекти вашег владаоца Сунца са планетама у земљаним знацима, омогућавају вам да брже дођете и до информација и до особа које одлучују о нечему што је важно за вас. На краћем путу, предавању или семинару, можете да упознате једну Вагу.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Квадрат између Месеца и Меркура, владаоца вашег знака и ваше каријере, чини вас прилично нестрпљивим када је реч о исходу договора са пријатељима или особама које живе у другом месту. Стало вам је да сакријете свој љубавни живот од очију јавности.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Венера која управља вашим знаком али и вашим финансијама, прави сјајан аспект са Марсом, планетом страсти, чинећи ваш љубавни живот узбудљивијим, а пословни изазовнијим. Ипак, водите рачуна о томе шта и коме причате, нарочито на послу.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Добар аспект између вашег владаоца Плутона и Месеца, у преподневним сатима доноси вам увећање зараде. На љубавном плану, могу да вам се допадну две подједнако занимљиве особе па нећете знати за коју да се одлучите. Избегавајте алкохол.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Прелазак Месеца преко астролошке куће партнерских односа, под упливом вашег владаоца Јупитера, доноси вам увећање зараде преко купопродаје некретнина или услужне делатности. Интригира вас неко са ким су вас пре неколико месеци упознали пријатељи.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Напет аспект вашег владаоца Сатурна са Месецом у Близанцима, у преподневним сатима, подсећа вас да будете стрпљивији, било да се ради о послу или љубави. Требало би да прихватите позив за учешће у заједничком пројекту са једним Биком и Рибама.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Транзит Месеца преко астролошке куће љубави, под утицајем вашег владаоца Урана, наговештава могућност уласка у тајну везу са Близанцима. У преподневним сатима можете да очекујете добар исход разговора о пословним аранжманима са странцима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Месец у Близанацима у квадрату са Сатурном у вашем знаку, неповољно утиче на комуникације са љубавним партнером и члановима породице. Договор о новом пословном ангажману може се показати као врло исплатив. Чувајте се у саобраћају.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas