Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 6. septembar 2023. godine: Lavove očekuje zanimljivo poznantstvo, a Strekčeve uvećanje zarade

Saznajte kako će vam zvezde biti naklonjene danas

1693981107_shutterstock_1911859918--1-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Pozicija Meseca u Blizancima u trigonu sa vašim vladaocem Marsom, simbolom strasti, povoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom. U večernjim satima možete biti malo razdražljiviji, zbog čega bi trebalo da povedete više računa u saobraćaju.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Aspekti hitrog, poslovičnog Meseca u Blizancima u astrološkoj kući novca, podstiču vas da se više angažujete u okviru jednog honorarnog projekta. Osoba sa posla prema kojoj gajite simpatije, namerava da vam pokaže šta oseća prema vama.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sa Mesecom u vašem znaku pod uplivom ljubavnih planeta, Venere i Marsa, ne možete ostati neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Uspećete da postignete dogovor o nečemu o čemu odavno maštate, bilo da se radi o poslu ili putovanju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Prelazak vašeg vladaoca Meseca preko 12. astrološke kuće, pojačava vašu intuiciju, podstiče maštu i donosi inspiraciju umetnicima. Nestrpljivi ste da što pre doznate ishod pregovora o nečemu što ste odavno planirali. Izbegavajte alkohol.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sjajni aspekti vašeg vladaoca Sunca sa planetama u zemljanim znacima, omogućavaju vam da brže dođete i do informacija i do osoba koje odlučuju o nečemu što je važno za vas. Na kraćem putu, predavanju ili seminaru, možete da upoznate jednu Vagu.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Kvadrat između Meseca i Merkura, vladaoca vašeg znaka i vaše karijere, čini vas prilično nestrpljivim kada je reč o ishodu dogovora sa prijateljima ili osobama koje žive u drugom mestu. Stalo vam je da sakrijete svoj ljubavni život od očiju javnosti.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Venera koja upravlja vašim znakom ali i vašim finansijama, pravi sjajan aspekt sa Marsom, planetom strasti, čineći vaš ljubavni život uzbudljivijim, a poslovni izazovnijim. Ipak, vodite računa o tome šta i kome pričate, naročito na poslu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Plutona i Meseca, u prepodnevnim satima donosi vam uvećanje zarade. Na ljubavnom planu, mogu da vam se dopadnu dve podjednako zanimljive osobe pa nećete znati za koju da se odlučite. Izbegavajte alkohol.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Prelazak Meseca preko astrološke kuće partnerskih odnosa, pod uplivom vašeg vladaoca Jupitera, donosi vam uvećanje zarade preko kupoprodaje nekretnina ili uslužne delatnosti. Intrigira vas neko sa kim su vas pre nekoliko meseci upoznali prijatelji.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Napet aspekt vašeg vladaoca Saturna sa Mesecom u Blizancima, u prepodnevnim satima, podseća vas da budete strpljiviji, bilo da se radi o poslu ili ljubavi. Trebalo bi da prihvatite poziv za učešće u zajedničkom projektu sa jednim Bikom i Ribama.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Tranzit Meseca preko astrološke kuće ljubavi, pod uticajem vašeg vladaoca Urana, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu vezu sa Blizancima. U prepodnevnim satima možete da očekujete dobar ishod razgovora o poslovnim aranžmanima sa strancima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u Blizanacima u kvadratu sa Saturnom u vašem znaku, nepovoljno utiče na komunikacije sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Dogovor o novom poslovnom angažmanu može se pokazati kao vrlo isplativ. Čuvajte se u saobraćaju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas