Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 8.август 2023: Овну је добар дан за новац, Стрелац добија пословну понуду, Водолија спремна на промене

Једном знаку је фокус на договорима са странцима и путовањима

1691473471_202280_shutterstock-1163159206_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Последња четврт Месеца између Јупитера и Урана у астролошкој кући посла, доноси вам могућност солидне зараде, нарочито ако сте приватник. Због позиције Венере, која управља вашим љубавним животом, вољена особа очекује више пажње од вас.

Бик

Последња Месечева четврт у вашем знаку, доноси вам новац. Аспект између вашег владаоца Венере и Урана у Бику, чини вас фокусираним на сређивање стамбеног простора. Позиција Меркура, владаоца финансија у пољу креативности, погодују уметницима.

Близанци

Наглашена астролошка кућа интуиције и маште, са Месецом, владаоцем вашег посла и финансија, у фази последње четврти, одговара вам ако се бавите неким креативним послом. Аспекти Марса, покрећу на акцију рођене у другој декади знака.

Рак

Последња Месечева четврт у астролошком пољу друштвеног ангажмана, контаката са странцима и стручног усавршавања, доноси новац рођенима у другој декади знака. Познанство са Шкорпијом или Рибама, преко друштвене мреже или интернета.

Лав

Последња фаза Месеца, владаоца ваше интуиције, близу Јупитера у астролошкој кући каријере, чини вас спремним за успешну реализацију исплативог пројекта, ако сте августовски Лав. Напет аспект са вашим владаоцем Сунцем, чини вас конфузним.

Девица

Због последње четврти Месеца, који влада вашим друштвеним животом, близу Јупитера у деветом пољу, фокусирани сте на договоре са странцима и путовања. Због тригона са Марсом у вашем знаку, у току су договори за рад на креативном пројекту.

Вага

Последња четврт Месеца, који управља вашом каријером, близу Јупитера у астролошкој кући финансија, ризика и конкуренције, доноси вам зараду преко хонорарног посла. Септембарске и Ваге рођене у другој декади знака, могу да се ослоне на Лава.

Шкорпија

Последња четврт Месеца, који управља деветим астролошким пољем, близу моћног Јупитера, планете великог богатства и путовања, доноси вам исплативе аранжмане са странцима, заједно са емотивним или пословним партнером. Чувајте се у саобраћају.

Стрелац

Последња четврт Месеца, близу вашег владаоца Јупитера, у астролошкој кући новца, доноси вам много обавеза али и примамљиве пословне понуде од странаца. Рођени крајем знака, имају подршку Јарца, а новембарски Стрелци једне Шкорпије.

Јарац

Одговара вам последња Месечева четврт у Бику, близу Јупитера, планете новца и сарадње са странцима у астролошком пољу ентузијазма. Опозиција између вашег владаоца Сатурна и Меркура, неповољно утиче на однос са љубавним партнером.

Водолија

У време последње четврти Месеца, владаоца шесте астролошке куће, која "пада" у знак Бика, бићете решени да унесете неке промене када се ради о пословним, као и о навикама у приватном животу. Добијате позив за излазак од Лава или Овна.

Рибе

Последња четврт Месеца, владаоца ваше креативности, близу вашег сувладаоца Јупитера у Бику, помаже вам да успоставите боље односе са сарадницима. Рођене у трећој декади, очекује успех у области алтернативних или традиционалних видова лечења.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas