Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 8.avgust 2023: Ovnu je dobar dan za novac, Strelac dobija poslovnu ponudu, Vodolija spremna na promene

Jednom znaku je fokus na dogovorima sa strancima i putovanjima

1691473471_202280_shutterstock-1163159206_f.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Poslednja četvrt Meseca između Jupitera i Urana u astrološkoj kući posla, donosi vam mogućnost solidne zarade, naročito ako ste privatnik. Zbog pozicije Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, voljena osoba očekuje više pažnje od vas.

Bik

Poslednja Mesečeva četvrt u vašem znaku, donosi vam novac. Aspekt između vašeg vladaoca Venere i Urana u Biku, čini vas fokusiranim na sređivanje stambenog prostora. Pozicija Merkura, vladaoca finansija u polju kreativnosti, pogoduju umetnicima.

Blizanci

Naglašena astrološka kuća intuicije i mašte, sa Mesecom, vladaocem vašeg posla i finansija, u fazi poslednje četvrti, odgovara vam ako se bavite nekim kreativnim poslom. Aspekti Marsa, pokreću na akciju rođene u drugoj dekadi znaka.

Rak

Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkom polju društvenog angažmana, kontakata sa strancima i stručnog usavršavanja, donosi novac rođenima u drugoj dekadi znaka. Poznanstvo sa Škorpijom ili Ribama, preko društvene mreže ili interneta.

Lav

Poslednja faza Meseca, vladaoca vaše intuicije, blizu Jupitera u astrološkoj kući karijere, čini vas spremnim za uspešnu realizaciju isplativog projekta, ako ste avgustovski Lav. Napet aspekt sa vašim vladaocem Suncem, čini vas konfuznim.

Devica

Zbog poslednje četvrti Meseca, koji vlada vašim društvenim životom, blizu Jupitera u devetom polju, fokusirani ste na dogovore sa strancima i putovanja. Zbog trigona sa Marsom u vašem znaku, u toku su dogovori za rad na kreativnom projektu.

Vaga

Poslednja četvrt Meseca, koji upravlja vašom karijerom, blizu Jupitera u astrološkoj kući finansija, rizika i konkurencije, donosi vam zaradu preko honorarnog posla. Septembarske i Vage rođene u drugoj dekadi znaka, mogu da se oslone na Lava.

Škorpija

Poslednja četvrt Meseca, koji upravlja devetim astrološkim poljem, blizu moćnog Jupitera, planete velikog bogatstva i putovanja, donosi vam isplative aranžmane sa strancima, zajedno sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Čuvajte se u saobraćaju.

Strelac

Poslednja četvrt Meseca, blizu vašeg vladaoca Jupitera, u astrološkoj kući novca, donosi vam mnogo obaveza ali i primamljive poslovne ponude od stranaca. Rođeni krajem znaka, imaju podršku Jarca, a novembarski Strelci jedne Škorpije.

Jarac

Odgovara vam poslednja Mesečeva četvrt u Biku, blizu Jupitera, planete novca i saradnje sa strancima u astrološkom polju entuzijazma. Opozicija između vašeg vladaoca Saturna i Merkura, nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom.

Vodolija

U vreme poslednje četvrti Meseca, vladaoca šeste astrološke kuće, koja "pada" u znak Bika, bićete rešeni da unesete neke promene kada se radi o poslovnim, kao i o navikama u privatnom životu. Dobijate poziv za izlazak od Lava ili Ovna.

Ribe

Poslednja četvrt Meseca, vladaoca vaše kreativnosti, blizu vašeg suvladaoca Jupitera u Biku, pomaže vam da uspostavite bolje odnose sa saradnicima. Rođene u trećoj dekadi, očekuje uspeh u oblasti alternativnih ili tradicionalnih vidova lečenja.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas