Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за четвртак, 13.јул 2023: Бик да се пази ванредних трошкова, Рака очекује разговор са партнером, Рибе да избегавају конфликт

Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета

1689225847_Shutterstock-astro-2.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Квадрат између вашег владаоца Марса у астролошкој кући посла и Месеца у Близанцима, подстиче вас на акцију. Позиција Нептуна, планете маште и инспирације, одговара уметницима, научницима, фармацеутима, археолозима. Опрез у саобраћају.

Бик

Месец у Близанцима у астролошком пољу посла прави напет аспект са вашим владаоцем Венером, симболом љубави али и новца, доносећи вам ванредне трошкове. Уметнике, нарочито глумце, очекују паралелни аранжмани. Чувајте се спортских повреда.

Близанци

Ваш владалац Меркур близу астероида Победа у трећој астролошкој кући у секстилу са Месецом, владаоцем куће посла у у вашем знаку, доноси вам зараду, нарочито ако се бавите послом који подразумева чешћа путовања. Опрез у саобраћају.

Рак

Ваш владалац Месец, симбол маште, у астролошком пољу подсвести, под утицајем Сатурна, планете органичења из поља каријере, успорава реализацију ваших планова. Очекује вас озбиљан разговор са вољеном особом. Променљиво расположење.

 
Лав

Планета бизниса и комуникација, Меркур, у вашем знаку образује добар аспект са Месецом у Близанцима, доносећи вам бројне контакте и договоре, нарочито ако сте присутни у јавности, због посла. Новац притиче преко послова са странцима.

 
Девица

Планета иницијативе, Марс, у вашем знаку, образује изазован аспект са Месецом у пољу каријере, доносећи вам понуде за паралелне или хонорарне пословне аранжмане. Позиција вашег владаоца Меркура у пољу маште одговара уметницима. Несаница.

 
Вага

Венера, планета љубави и посла, која управља вашим знаком, у квадрату са Месецом у Близанцима, подстиче на акцију Ваге које се баве креативним занимањем. Позиција Марса у кући подсвести, неповољно утиче на ваш нервни систем. Опрез за воланом.

Шкорпија

Ваш владалац Плутон, планета моћи и богатства, у тригону са Месецом у Близанцима у астролошком пољу финансија доноси вам увећање прихода. озиција Венере која влада вашим љубавним животом, наговештава свађе због љубоморе. Чувајте се повреда.

Стрелац

Изазован аспект између Месеца у Близанцима у седмом астролошком пољу и планете акције у пољу каријере, подстиче вашу потребу за иницијативо. Секстил са сувладаоцем Нептуном, погодује приватницима. Избегавајте конзервиране намирнице.

Јарац

Сатурн, планета амбиције и дисциплине, која управља вашим знаком у напетом аспекту са Месецом у Близанцима, Аспекти Плутона, симбола новца, доносе вам могућност зараде преко паралелних или хонорарних ангажмана. Осетљива кожа.

 
Водолија

Коњункција вашег владаоца Урана и Месеца доноси вам сјајне идеје, ако сте уметник, спортиста, педагог. Позиција вашег сувладаоца Сатурна упозорава да избегавате расправе са емотивним партнером. Опрез при руковању електричним уређајима.

Рибе

Нептун, планета маште и илузија, која управља вашим знаком формира секстил са Месецом у Близанцима, доносећи надахнуће и мотивацију уметницима и научницима. Требало би да избегавате конфликте са шефовима, вољеном особом и млађим чланом породице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas