Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za četvrtak, 13.jul 2023: Bik da se pazi vanrednih troškova, Raka očekuje razgovor sa partnerom, Ribe da izbegavaju konflikt

Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta

1689225847_Shutterstock-astro-2.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Kvadrat između vašeg vladaoca Marsa u astrološkoj kući posla i Meseca u Blizancima, podstiče vas na akciju. Pozicija Neptuna, planete mašte i inspiracije, odgovara umetnicima, naučnicima, farmaceutima, arheolozima. Oprez u saobraćaju.

Bik

Mesec u Blizancima u astrološkom polju posla pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom, simbolom ljubavi ali i novca, donoseći vam vanredne troškove. Umetnike, naročito glumce, očekuju paralelni aranžmani. Čuvajte se sportskih povreda.

Blizanci

Vaš vladalac Merkur blizu asteroida Pobeda u trećoj astrološkoj kući u sekstilu sa Mesecom, vladaocem kuće posla u u vašem znaku, donosi vam zaradu, naročito ako se bavite poslom koji podrazumeva češća putovanja. Oprez u saobraćaju.

Rak

Vaš vladalac Mesec, simbol mašte, u astrološkom polju podsvesti, pod uticajem Saturna, planete organičenja iz polja karijere, usporava realizaciju vaših planova. Očekuje vas ozbiljan razgovor sa voljenom osobom. Promenljivo raspoloženje.

 
Lav

Planeta biznisa i komunikacija, Merkur, u vašem znaku obrazuje dobar aspekt sa Mesecom u Blizancima, donoseći vam brojne kontakte i dogovore, naročito ako ste prisutni u javnosti, zbog posla. Novac pritiče preko poslova sa strancima.

 
Devica

Planeta inicijative, Mars, u vašem znaku, obrazuje izazovan aspekt sa Mesecom u polju karijere, donoseći vam ponude za paralelne ili honorarne poslovne aranžmane. Pozicija vašeg vladaoca Merkura u polju mašte odgovara umetnicima. Nesanica.

 
Vaga

Venera, planeta ljubavi i posla, koja upravlja vašim znakom, u kvadratu sa Mesecom u Blizancima, podstiče na akciju Vage koje se bave kreativnim zanimanjem. Pozicija Marsa u kući podsvesti, nepovoljno utiče na vaš nervni sistem. Oprez za volanom.

Škorpija

Vaš vladalac Pluton, planeta moći i bogatstva, u trigonu sa Mesecom u Blizancima u astrološkom polju finansija donosi vam uvećanje prihoda. ozicija Venere koja vlada vašim ljubavnim životom, nagoveštava svađe zbog ljubomore. Čuvajte se povreda.

Strelac

Izazovan aspekt između Meseca u Blizancima u sedmom astrološkom polju i planete akcije u polju karijere, podstiče vašu potrebu za inicijativo. Sekstil sa suvladaocem Neptunom, pogoduje privatnicima. Izbegavajte konzervirane namirnice.

Jarac

Saturn, planeta ambicije i discipline, koja upravlja vašim znakom u napetom aspektu sa Mesecom u Blizancima, Aspekti Plutona, simbola novca, donose vam mogućnost zarade preko paralelnih ili honorarnih angažmana. Osetljiva koža.

 
Vodolija

Konjunkcija vašeg vladaoca Urana i Meseca donosi vam sjajne ideje, ako ste umetnik, sportista, pedagog. Pozicija vašeg suvladaoca Saturna upozorava da izbegavate rasprave sa emotivnim partnerom. Oprez pri rukovanju električnim uređajima.

Ribe

Neptun, planeta mašte i iluzija, koja upravlja vašim znakom formira sekstil sa Mesecom u Blizancima, donoseći nadahnuće i motivaciju umetnicima i naučnicima. Trebalo bi da izbegavate konflikte sa šefovima, voljenom osobom i mlađim članom porodice.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas