Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 14. СЕПТЕМБАР: Ракови обратите пажњу на исхрану, Стрелчеве очекује позив за излазак

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за четвртак 14. септембар

1694674818_shutterstock_2169614299-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Није касно да се пословна ситиација преокрене у вашу корист. Аспекти Месеца са вашим владаоцима Марсом и Плутоном, подстичу вас на акцију, нарочито ако сте приватник. Вашу пажњу може да привуче један атрактиван Лав. Уносите више течности.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Ваша креативност, али и практична црта данас може доћи до изражаја. Преговори са особама које живе у иностранству, отварају вам могућности за нове изворе прихода. У препордневним сатима, могућа расправа са млађим члановима породице.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Ваш владалац Меркур близу Месеца у вашем знаку, чини вас склоним погрешним закључцима, па размислите пре него што донесете одлуку у вези са некретнинама. Очекују вас пријатни заједнички тренуци са Лавом или Овном. Пазите се за воланом.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Особа из вашег непосредног окружења, може да вам предложи решење пословног проблема. Повољни аспекти вашег владаоца Месеца са Ураном и Плутоном, доприносе стабилизовању односа са брачним или дугогодишњим партнером. Промените стил исхране.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Позиција вашег владаоца Сунца, пре подне, доноси вам подршку старије особе. Бићете успешни, нарочито ако ваше занимање има везе са руковањем новцем и некретнинама. Неко кога сте недавно упознали, жели да привуче вашу пажњу. Осетљива кожа.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Није прави тренутак за склапање договора или потписивање уговора, јер пре подне можете бити склони пристрасним одлукама и погрешним проценама. Прија вам романтична комуникација са Рибама, Јарац вам шаље вам позив за излазак. Несаница.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Позиција Месеца у астролошком пољу тајни, пре подне, чини вас помало конфузним, али ћете зато предвече моћи боље да сагледате неку пословну ситуацију. Партнерове промене расположења утичу на вашу емотивну равнотежу. Осетљива кожа.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Аспект између вашег владаоца Плутона и Нептуна, подстиче ваш елан и креативност. Наглашен знак Девице доноси вам пословне понуде, али и могућност промене планова, због околности на које не можете да утичете. Вољена особа планира заједнички пут.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Коњункција Месеца и Меркура, у преподневним сатима, чини вас субјективним и склоним погрешним проценама. Партнер је спреман на компромис, ако будете имали слуха за његове жеље. Позив за излазак од особе са којом се дуго нисте видели.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Транзит Месеца преко Меркура чини вас нервознијим у преподневним сатима, што неповољно утиче на комуникацију са пословним или емотивним партнером. Новац вам пристиже преко хонорарног посла. Проводите више времена у природи.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Астероид Голд у вашем знаку, близу Плутона, планете новца, доноси вам зараду преко паралелног посла који сте уговорили пре неколико месеци. Будите тактичнији са сарадницима, нарочито ако сте већ имали конфликт са неким од њих. Проблеми са зглобовима.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Размислите још једном пре него што донесете одлуку о новом ангажману. Месец, симбол емоција, у поподневним сатима улази у опозицију са вашим владаоцем Нептуном, доносећи инспирацију уметницима, али и романтичан сусрет са воденим знаком.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas