Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 14. SEPTEMBAR: Rakovi obratite pažnju na ishranu, Strelčeve očekuje poziv za izlazak

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 14. septembar

1694674818_shutterstock_2169614299-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Nije kasno da se poslovna sitiacija preokrene u vašu korist. Aspekti Meseca sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, podstiču vas na akciju, naročito ako ste privatnik. Vašu pažnju može da privuče jedan atraktivan Lav. Unosite više tečnosti.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaša kreativnost, ali i praktična crta danas može doći do izražaja. Pregovori sa osobama koje žive u inostranstvu, otvaraju vam mogućnosti za nove izvore prihoda. U prepordnevnim satima, moguća rasprava sa mlađim članovima porodice.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur blizu Meseca u vašem znaku, čini vas sklonim pogrešnim zaključcima, pa razmislite pre nego što donesete odluku u vezi sa nekretninama. Očekuju vas prijatni zajednički trenuci sa Lavom ili Ovnom. Pazite se za volanom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Osoba iz vašeg neposrednog okruženja, može da vam predloži rešenje poslovnog problema. Povoljni aspekti vašeg vladaoca Meseca sa Uranom i Plutonom, doprinose stabilizovanju odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Promenite stil ishrane.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Pozicija vašeg vladaoca Sunca, pre podne, donosi vam podršku starije osobe. Bićete uspešni, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa rukovanjem novcem i nekretninama. Neko koga ste nedavno upoznali, želi da privuče vašu pažnju. Osetljiva koža.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Nije pravi trenutak za sklapanje dogovora ili potpisivanje ugovora, jer pre podne možete biti skloni pristrasnim odlukama i pogrešnim procenama. Prija vam romantična komunikacija sa Ribama, Jarac vam šalje vam poziv za izlazak. Nesanica.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Pozicija Meseca u astrološkom polju tajni, pre podne, čini vas pomalo konfuznim, ali ćete zato predveče moći bolje da sagledate neku poslovnu situaciju. Partnerove promene raspoloženja utiču na vašu emotivnu ravnotežu. Osetljiva koža.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Aspekt između vašeg vladaoca Plutona i Neptuna, podstiče vaš elan i kreativnost. Naglašen znak Device donosi vam poslovne ponude, ali i mogućnost promene planova, zbog okolnosti na koje ne možete da utičete. Voljena osoba planira zajednički put.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Konjunkcija Meseca i Merkura, u prepodnevnim satima, čini vas subjektivnim i sklonim pogrešnim procenama. Partner je spreman na kompromis, ako budete imali sluha za njegove želje. Poziv za izlazak od osobe sa kojom se dugo niste videli.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Tranzit Meseca preko Merkura čini vas nervoznijim u prepodnevnim satima, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa poslovnim ili emotivnim partnerom. Novac vam pristiže preko honorarnog posla. Provodite više vremena u prirodi.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Asteroid Gold u vašem znaku, blizu Plutona, planete novca, donosi vam zaradu preko paralelnog posla koji ste ugovorili pre nekoliko meseci. Budite taktičniji sa saradnicima, naročito ako ste već imali konflikt sa nekim od njih. Problemi sa zglobovima.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Razmislite još jednom pre nego što donesete odluku o novom angažmanu. Mesec, simbol emocija, u popodnevnim satima ulazi u opoziciju sa vašim vladaocem Neptunom, donoseći inspiraciju umetnicima, ali i romantičan susret sa vodenim znakom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas