Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за четвртак 17. август: Ракове очекују конфликти са најближим особама, а Девице успешна пословна сарадња

Погледајте како су вам звезде наклоњене данас

1692253188_shutterstock_2266861579.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за четвртак 17. август, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

НАПОМЕНА: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Астероид Викторија у егзактној коњункцији са Сунцем у астролошком пољу љубави и радости, усмерава вашу пажњу на једног шармантног Лава. Месец у добрим аспектима са вашим владаоцем Плутоном подстиче вас на акцију, ако сте приватник.

Бик

Тригон између Јупитера у вашем знаку и Месеца повољно утиче на ваш однос и са пословним и са љубавним партнером. Договори са особама које живе у иностранству доносе вам нове шансе за зараду. Обратите пажњу на начин исхране.

Близанци

Месец, симбол емоција близу вашег владаоца Меркура, планете логике у вашем знаку, чини вас склоним погрешним закључцима. Мада Стрелац жели да привуче вашу пажњу, вас интригира једна Водолија коју познајете преко пословних контаката.

Рак

Аспекти вашег владаоца Месеца са Ураном и Плутоном, планетама промена и страсти, повољно утичу на ваш однос са брачним или дугогодишњим партнером. У поподневним сатима, могући су конфликти са млађим сарадницима и рођацима.

Лав

Црни Месец Лилит у вашем пољу личности, чини вас изузетно популарним код супротног пола. Због позиције Месеца у односу на вашег владаоца Сунце и ретроградну Венеру може вас заинтересовати неко ко вам је до сада био само пријатељ.

Девица

Коњункција вашег владаоца Меркура са Месецом и астероидом Палас чини вас спремним да се максимално ангажујете на пословима који захтевају прецизност и мануелну спретност. Новац вам пристиже преко пословних аранжмана са Јарцем и Биком.

Вага

Прелазак Месеца преко 12. астролошког поља, у коме су већ Меркур и Марс, чини вас помало конфузним и расејаним. Опозиција између Сунца и Сатурна пружа вам утисак да вас неко успорава у намери да ефикасније завршите свакодневне обавезе на послу.

Шкорпија

Ваши владаоци, Плутон и Марс, планете богатства и акције, образују добре аспекте са Месецом, симболом трговине, доносећи вам нове понуде од некадашњих пословних партнера. Девица или Рак шаље вам позив за излазак, а Јарац мисли на вас.

Стрелац

Због Месеца у астролошкој кући каријере под упливом Нептуна, симбола заблуда и превара, поведите више рачуна о финансијама. Аспект између Меркура и Јупитера, повољно утиче на комуникацију са брачним или дугогодишњим партнером. Шкорпија мисли на вас.

Јарац

Напет аспект између Месеца и вашег владаоца Сатурна, неповољно утиче на односе у породици, али и на љубавном плану. Позиција Месеца у односу на планете новца и иностранства повољно утиче на реализацију послова ако се бавите некретнинама.

Водолија

Сјајне позиције Месеца и вашег владаоца Урана, који управља вашим знаком, доноси вам увећање прихода, ако радите у медијима, ИТ сектору, маркетингу. Особа са којом комуницирате преко друштвене мреже све више окупира ваше мисли. Нервоза.

 Рибе

Изазован аспект између Месеца и вашег владаоца, ретроградног Нептуна, наговештава љубавни занос са Девицом. Тригони са Ураном и Плутоном, симболима иностранства и новца, доносе вам успех и увећање зараде, ако се бавите креативним послом или спортом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas