Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 20. ЈУЛ: Бикови обратите пажњу на партнера, Девице очекује новчани прилив

Шта нас очекује на пољу посла, љубави и здравља

1689836388_shutterstock_1824690050-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Са Месецом близу вашег владаоца Марса, ваше идеје и планови могу да изазову отпор сарадника. Напет аспект са Нептуном, симболом маште и мотивације, у вечерњим сатима, подстицајно делује на уметнике и спортисте. Подложност повредама у кући.

Бик

Ваш владалац Венера, планета љубави али и новца, под утицајем Месеца из Девице, у вечерњим сатима вам доноси могућност увећања прихода, ако ваш посао подразумева честа путовања. Љубавни партнер жели да вам наметне своју вољу

Близанци

Имате подршку једног Бика или Риба када се ради о вашој жељи и плановима за покретање или реализацију неког новог пројекта или самосталне делатности. Позиција Месеца који управља астролошком кућом новца, увече вам доноси вест о већој заради.

Рак

Аспекти вашег владаоца Месеца близу Марса, симбола расправа, под утицајем ретроградног Сатурна, чине вас нервознијим и могу да одложе неке пословне договоре са странцима, као и правне или судске процесе. Имате подршку Бика. Пазите се у саобраћају.

Лав

Транзит Месеца преко Девице у којој се већ налази Марс, под утицајем Јупитера и Урана из астролошког поља каријере, подстицајно делује на ваше финансије. У вечерњим сатима, можете добити примамљиву понуду, ако сте уметник или спортиста.

Девица

Напет аспект између Месеца близу Марса у вашем знаку и Сатурна, планете кашњења, упозорава на могућност проблема са судским процесима или дефинисањем неких уговорних обавеза. Новац притиче из паралелних извора прихода. Нервоза.

Вага

Транзит Месеца преко Девице, у коме се већ налази Марс, ствара вам осећај да немате прилику да на одговарајући начин утичете на неке пословне одлуке. Позиција вашег владаоца Венере наговештава тајну романсу са особом коју познајете преко посла.

Шкорпија

Месец у астролошком пољу неочекиваних околности, под упливом Марса и Плутона, планета акције и доминације, који управљају вашим знаком, најављује нове пословне изазове, али захтева и прилагођавање некој новој ситуацији. Стомачне тегобе.

Стрелац

Прелазак Месеца преко астролошке куће каријере, под упливом вашег владаоца Јупитера, повољно утиче на развој пословне и финансијске ситуације. У вечерњим сатима можете добити позив за излазак од једног Овна или Водолије. Подложност повредама.

Јарац

Напет аспект који Месец, близу Марса, образује са вашим владаоцем Сатурном и Плутоном у вашем знаку, од вас захтева прилагођавање околностима на послу. У супротном, могући су неспоразуми и расправе. Новац притиче преко хонорарног посла.

Водолија

Прелазак Месеца преко астролошког поља новца и опасности доноси вам увећање прихода, али и дилему око улагања у пословни пројекат који носи извесну дозу ризика. Наглашен знак Лава чини вас популарним и радо виђеним у друштву. Болови у леђима.

Рибе

Позиција Месеца и Марса у Девици подстиче вашу амбицију, чинећи вас склоним да преузмете на себе одлуку о дугорочном пословном пројекту. Аспекти вашег владаоца Нептуна и Сатурна у вашем знаку доносе вам зараду преко купопродаје некретнина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas