Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 20. JUL: Bikovi obratite pažnju na partnera, Device očekuje novčani priliv

Šta nas očekuje na polju posla, ljubavi i zdravlja

1689836388_shutterstock_1824690050-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Sa Mesecom blizu vašeg vladaoca Marsa, vaše ideje i planovi mogu da izazovu otpor saradnika. Napet aspekt sa Neptunom, simbolom mašte i motivacije, u večernjim satima, podsticajno deluje na umetnike i sportiste. Podložnost povredama u kući.

Bik

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi ali i novca, pod uticajem Meseca iz Device, u večernjim satima vam donosi mogućnost uvećanja prihoda, ako vaš posao podrazumeva česta putovanja. LJubavni partner želi da vam nametne svoju volju

Blizanci

Imate podršku jednog Bika ili Riba kada se radi o vašoj želji i planovima za pokretanje ili realizaciju nekog novog projekta ili samostalne delatnosti. Pozicija Meseca koji upravlja astrološkom kućom novca, uveče vam donosi vest o većoj zaradi.

Rak

Aspekti vašeg vladaoca Meseca blizu Marsa, simbola rasprava, pod uticajem retrogradnog Saturna, čine vas nervoznijim i mogu da odlože neke poslovne dogovore sa strancima, kao i pravne ili sudske procese. Imate podršku Bika. Pazite se u saobraćaju.

Lav

Tranzit Meseca preko Device u kojoj se već nalazi Mars, pod uticajem Jupitera i Urana iz astrološkog polja karijere, podsticajno deluje na vaše finansije. U večernjim satima, možete dobiti primamljivu ponudu, ako ste umetnik ili sportista.

Devica

Napet aspekt između Meseca blizu Marsa u vašem znaku i Saturna, planete kašnjenja, upozorava na mogućnost problema sa sudskim procesima ili definisanjem nekih ugovornih obaveza. Novac pritiče iz paralelnih izvora prihoda. Nervoza.

Vaga

Tranzit Meseca preko Device, u kome se već nalazi Mars, stvara vam osećaj da nemate priliku da na odgovarajući način utičete na neke poslovne odluke. Pozicija vašeg vladaoca Venere nagoveštava tajnu romansu sa osobom koju poznajete preko posla.

Škorpija

Mesec u astrološkom polju neočekivanih okolnosti, pod uplivom Marsa i Plutona, planeta akcije i dominacije, koji upravljaju vašim znakom, najavljuje nove poslovne izazove, ali zahteva i prilagođavanje nekoj novoj situaciji. Stomačne tegobe.

Strelac

Prelazak Meseca preko astrološke kuće karijere, pod uplivom vašeg vladaoca Jupitera, povoljno utiče na razvoj poslovne i finansijske situacije. U večernjim satima možete dobiti poziv za izlazak od jednog Ovna ili Vodolije. Podložnost povredama.

Jarac

Napet aspekt koji Mesec, blizu Marsa, obrazuje sa vašim vladaocem Saturnom i Plutonom u vašem znaku, od vas zahteva prilagođavanje okolnostima na poslu. U suprotnom, mogući su nesporazumi i rasprave. Novac pritiče preko honorarnog posla.

Vodolija

Prelazak Meseca preko astrološkog polja novca i opasnosti donosi vam uvećanje prihoda, ali i dilemu oko ulaganja u poslovni projekat koji nosi izvesnu dozu rizika. Naglašen znak Lava čini vas popularnim i rado viđenim u društvu. Bolovi u leđima.

Ribe

Pozicija Meseca i Marsa u Devici podstiče vašu ambiciju, čineći vas sklonim da preuzmete na sebe odluku o dugoročnom poslovnom projektu. Aspekti vašeg vladaoca Neptuna i Saturna u vašem znaku donose vam zaradu preko kupoprodaje nekretnina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas