Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 30. НОВЕМБАР: Близанци пазите шта потписујете, Шкорпију чекају нове пословне шансе

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима

1701332119_shutterstock_2266395541-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Венера, планета која управља вашим љубавним али и пословним животом, образује опозицију са вашим владаоцем Плутоном, планетом страсти и великог новца, доносећи вам сусрет са харизматичном особом и ванредне издатке. Промените стил исхране.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера образује напет аспект са Месецом у трећем астролошком пољу, зато обратите више пажње на документа и будите опрезнији приликом склапања договора и потписивања уговора. Сусрет са Јарцем на већем скупу у вечерњим сатима.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Због напетог аспекта између Месеца и вашег владаоца Меркура у седмом астролошком пољу, данас сте склони нелогичним закључцима и погрешним одлукама. Зато пазите шта изјављујете и потписујете, ако сте преко посла присутни у јавности.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Позиција вашег владаоца Месеца данас вам доноси могућности за обнову сарадње са пословним партнерима из прекоокеанских земаља. Добар аспект између Венере и Урана, наговештава одлазак на заједнички пут са вољеном особом. Осетљив желудац.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Спој вашег владаоца Сунца и Марса, опомиње да избегавате расправе са шефовима. Због позиције Месеца и Меркура који управља вашим финансијама, клоните се непотребних трошкова. Упознавање са шармантном особом преко друштвене мреже.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Аспект између вашег владаоца Меркура и Месеца, упозорава да би требало да нађете времена за разговор са млађим члановима породице, као и са пословним сарадницима. Добар аспект са Нептуном, доноси вам пријатне заједничке тренутке са партнером.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Буудите толерантнији према сарадницима и колегама. Позиција вашег владаоца Венере, симбола љубави и новца и Урана, планете флерта и неочекиваних околности, доноси вам познанство са занимљивом особом на путу или предавању. Смањите оброке.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Прелазак Месеца преко Рака, наговештава могућност упознавања са особом која већ дзуже време живи у иностранству. Наглашено друго астролошко поље, доноси вам нове пословне шансе преко сарадње са странцима, али и нове љубавне изазове.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Са три планете у вашем знаку, популарни сте и омиљени у друштву, због чега не можете да останете непримећени. Могуће расправе са вољеном особом. Слободни Стрелци, на неко мпословном скупу могу да упознају интересантну особу.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Аспект између Венере, планете новца и вашег сувладаоца Урана, доноси вам неочекиване новчане добитке, преко хонорарних или паралелних послова. Романтичан сусрет са особом чијем ћете шарму тешко одолети, у вечерњим сатима. Осетљив стомак.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Сунце у астролошком пољу друштвеног живота, близу Марса, доноси вам познанство са особом која носи униформу на раду. Због напетог аспекта између Месеца и Меркура, добро размислите пре него што донесете неку одлуку. Подложност повредама у кући.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Са наглашеним знаком Стрелца, предузмиљивији сте и енергичнији, нарочито ако се бавите креативним занимањем. Аспекти планете љубави, наговештавају могућност уласка у тајну романсу са неким са посла. Подложност повредама у кући.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas