Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 30. NOVEMBAR: Blizanci pazite šta potpisujete, Škorpiju čekaju nove poslovne šanse

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima

1701332119_shutterstock_2266395541-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Venera, planeta koja upravlja vašim ljubavnim ali i poslovnim životom, obrazuje opoziciju sa vašim vladaocem Plutonom, planetom strasti i velikog novca, donoseći vam susret sa harizmatičnom osobom i vanredne izdatke. Promenite stil ishrane.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera obrazuje napet aspekt sa Mesecom u trećem astrološkom polju, zato obratite više pažnje na dokumenta i budite oprezniji prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora. Susret sa Jarcem na većem skupu u večernjim satima.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Zbog napetog aspekta između Meseca i vašeg vladaoca Merkura u sedmom astrološkom polju, danas ste skloni nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Zato pazite šta izjavljujete i potpisujete, ako ste preko posla prisutni u javnosti.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Pozicija vašeg vladaoca Meseca danas vam donosi mogućnosti za obnovu saradnje sa poslovnim partnerima iz prekookeanskih zemalja. Dobar aspekt između Venere i Urana, nagoveštava odlazak na zajednički put sa voljenom osobom. Osetljiv želudac.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Spoj vašeg vladaoca Sunca i Marsa, opominje da izbegavate rasprave sa šefovima. Zbog pozicije Meseca i Merkura koji upravlja vašim finansijama, klonite se nepotrebnih troškova. Upoznavanje sa šarmantnom osobom preko društvene mreže.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca, upozorava da bi trebalo da nađete vremena za razgovor sa mlađim članovima porodice, kao i sa poslovnim saradnicima. Dobar aspekt sa Neptunom, donosi vam prijatne zajedničke trenutke sa partnerom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Buudite tolerantniji prema saradnicima i kolegama. Pozicija vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi i novca i Urana, planete flerta i neočekivanih okolnosti, donosi vam poznanstvo sa zanimljivom osobom na putu ili predavanju. Smanjite obroke.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko Raka, nagoveštava mogućnost upoznavanja sa osobom koja već dzuže vreme živi u inostranstvu. Naglašeno drugo astrološko polje, donosi vam nove poslovne šanse preko saradnje sa strancima, ali i nove ljubavne izazove.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sa tri planete u vašem znaku, popularni ste i omiljeni u društvu, zbog čega ne možete da ostanete neprimećeni. Moguće rasprave sa voljenom osobom. Slobodni Strelci, na neko mposlovnom skupu mogu da upoznaju interesantnu osobu.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Aspekt između Venere, planete novca i vašeg suvladaoca Urana, donosi vam neočekivane novčane dobitke, preko honorarnih ili paralelnih poslova. Romantičan susret sa osobom čijem ćete šarmu teško odoleti, u večernjim satima. Osetljiv stomak.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sunce u astrološkom polju društvenog života, blizu Marsa, donosi vam poznanstvo sa osobom koja nosi uniformu na radu. Zbog napetog aspekta između Meseca i Merkura, dobro razmislite pre nego što donesete neku odluku. Podložnost povredama u kući.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa naglašenim znakom Strelca, preduzmiljiviji ste i energičniji, naročito ako se bavite kreativnim zanimanjem. Aspekti planete ljubavi, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu romansu sa nekim sa posla. Podložnost povredama u kući.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas