Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ, 1. ОКРОБАР: Ракове чека изненађење, Водолијама потребан одмор

Шта су нам припремиле звезде за први дан месеца

1696142536_shutterstock_2262386121.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец се приближава Јупитеру у Бику, симболу просперитета и новца, доносећи вам увећање прихода, али и ванредне издатке. Због аспеката Венере, владаоца партнерских односа, могуће су расправе са вољеном особом. Промените начин исхране.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец близу Јупитера у вашем знаку, у напетим аспектима са Сунцем, упозорава да избегавате расправе са партнером и надређенима. Позиција Меркура повољно утиче на исход договора о неком креативном пројекту. Пазите се повреда у кући.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Сјајни аспекти вашег владаоца Меркура, симбола бизниса, доносе вам контакт са особама које ће имати слуха за ваше амбициозне планове. Наглашен знак Бика у коме је и Месец, увече вам доноси сусрет са Вагом на неком вечерњем догађају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец поподне образује коњункцију са Јупитером у Бику, владаоцем вашег посла и иностранства, доноси вам могућност зараде преко аранжмана са странцима. Љубавни партнер жели да вас изненади. Поведите више рачуна о исхрани.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Изазован аспект између вашег владаоца Сунца и Месеца у астролошкој кући каријере, одговара Лавовима који се баве креативним занимањем. Са Венером, планетом шарма у вашем знаку, популарни сте и радо виђени у друштву, нарочито супротног пола.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Наглашен знак Ваге и спој Месец и Јупитера у Бику, поподне вам доносе зараду преко контакта са особама које живе у другом граду. Љубавни партнер је неповерљив и љубоморан, јер сумња да сте се зближили са особом са посла. Осетљиви бубрези.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец, владалац ваше каријере, приближава се Јупитеру у астролошкој кући финансија, доносећи вам могућност зараде преко паралелног посла. Поведите више рачуна о односу са колегам, како вам неко не ви радио иза леђа. Склоност повредама.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Наглашено седмо астролошко поље, у које данас улази и Месец, доноси вам професионалну и финансијску сатисфакцију, нарочито ако сте преко посла познати у јавности. На неком скупу или прослави, можете да упознате врло атрактивну особу.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Ваш владалац, Јупитер, симбол просперитета, образује коњункцију са Месецом, који управља вашим финансијама, доносећи вам договор о исплативом послу са странцима. Тешко ћете остати равнодушни да шарм једног Близанца .

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Сјајан аспект Месеца и Јупитера у Бику, доноси вам зараду преко креативних послова, као и познанство са особом која је позната у јавности. Позиција вашег владаоца Сатурна повољно утиче на однос са брачним или дугогодишњим партнером.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Са наглашеним знаком Бика у коме је данас и Месец, планирате грађевинске радове или приватни бизнис. Због позиције љубавних планета, Венере и Марса, радо сте виђени у друштву, нарочито супротног пола. Потребан вам је одмор.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Одговара вам позиција Месеца у Бику који данас прави коњукцију са вашим сувладаоцем Јупитером, јер вам доноси контакте са странцима и могућност уговарања новог посла. Особа која вас познаје преко посла, шаље вам романтичну поруку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas