Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 1. OKROBAR: Rakove čeka iznenađenje, Vodolijama potreban odmor

Šta su nam pripremile zvezde za prvi dan meseca

1696142536_shutterstock_2262386121.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec se približava Jupiteru u Biku, simbolu prosperiteta i novca, donoseći vam uvećanje prihoda, ali i vanredne izdatke. Zbog aspekata Venere, vladaoca partnerskih odnosa, moguće su rasprave sa voljenom osobom. Promenite način ishrane.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec blizu Jupitera u vašem znaku, u napetim aspektima sa Suncem, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom i nadređenima. Pozicija Merkura povoljno utiče na ishod dogovora o nekom kreativnom projektu. Pazite se povreda u kući.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sjajni aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola biznisa, donose vam kontakt sa osobama koje će imati sluha za vaše ambiciozne planove. Naglašen znak Bika u kome je i Mesec, uveče vam donosi susret sa Vagom na nekom večernjem događaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec popodne obrazuje konjunkciju sa Jupiterom u Biku, vladaocem vašeg posla i inostranstva, donosi vam mogućnost zarade preko aranžmana sa strancima. LJubavni partner želi da vas iznenadi. Povedite više računa o ishrani.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u astrološkoj kući karijere, odgovara Lavovima koji se bave kreativnim zanimanjem. Sa Venerom, planetom šarma u vašem znaku, popularni ste i rado viđeni u društvu, naročito suprotnog pola.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Naglašen znak Vage i spoj Mesec i Jupitera u Biku, popodne vam donose zaradu preko kontakta sa osobama koje žive u drugom gradu. LJubavni partner je nepoverljiv i ljubomoran, jer sumnja da ste se zbližili sa osobom sa posla. Osetljivi bubrezi.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec, vladalac vaše karijere, približava se Jupiteru u astrološkoj kući finansija, donoseći vam mogućnost zarade preko paralelnog posla. Povedite više računa o odnosu sa kolegam, kako vam neko ne vi radio iza leđa. Sklonost povredama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Naglašeno sedmo astrološko polje, u koje danas ulazi i Mesec, donosi vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju, naročito ako ste preko posla poznati u javnosti. Na nekom skupu ili proslavi, možete da upoznate vrlo atraktivnu osobu.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac, Jupiter, simbol prosperiteta, obrazuje konjunkciju sa Mesecom, koji upravlja vašim finansijama, donoseći vam dogovor o isplativom poslu sa strancima. Teško ćete ostati ravnodušni da šarm jednog Blizanca .

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sjajan aspekt Meseca i Jupitera u Biku, donosi vam zaradu preko kreativnih poslova, kao i poznanstvo sa osobom koja je poznata u javnosti. Pozicija vašeg vladaoca Saturna povoljno utiče na odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sa naglašenim znakom Bika u kome je danas i Mesec, planirate građevinske radove ili privatni biznis. Zbog pozicije ljubavnih planeta, Venere i Marsa, rado ste viđeni u društvu, naročito suprotnog pola. Potreban vam je odmor.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Odgovara vam pozicija Meseca u Biku koji danas pravi konjukciju sa vašim suvladaocem Jupiterom, jer vam donosi kontakte sa strancima i mogućnost ugovaranja novog posla. Osoba koja vas poznaje preko posla, šalje vam romantičnu poruku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas