Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за недељу, 13.август: Рак добија неочекивану поруку, Девица амбициозна, Стрелца очекује УВЕЋАЊЕ НОВЦА

Сазнајте шта вам шта вам звезде предвиђају за ову недељу

1691906527_0384ef1820529d57eabf392cab13056dc361e54e--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

НАПОМЕНА: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Месец средином дана образује секстил са вашим владаоцем Марсом близу Меркура у астролошком пољу посла, доносећи вам зараду, нарочито ако сте приватник. Позиција астероида Амор и Хипнос, мартовским Овновима доноси романсу на радном месту.

Бик

Добар аспект између Месеца и вашег владаоца Венере, близу Урана, средином дана, подстиче ваше амбиције, али и пуни ваш новчаник, уколико се бавите туризмом, угоститељством, трговином некретнинама, приватном лекарском праксом. Рак мисли на вас.

Близанци

Ваш владалац Меркур, близу Марса у пољу приватног бизниса, под утицајем Месеца из поља новца, чини вас спремним да се максимално ангажујете на пројекту који захтева прецизност. Изазовни аспекти Венере наговештавају сусрет са једним Лавом или Овном.

Рак

Ваш владалац Месец у вашем знаку под утицајем Нептуна, симбола маште и инспирације, доноси вам зараду преко аранжмана са особама које живе у иностранству. У вечерњим сатима, клонте се конфликта и расправа са ауторитетима. Јарац мисли на вас, Рак вам шаље СМС.

Лав

Наглашена поља интуиције и страсти, са Месецом и Нептуном,подстичу вашу жељу за комуникацијом са Рибама, Раком или Биком. Аспекти вашег владаоца Сунца, близу Венере у вашем знаку, доносе вам новац, ако се бавите интелектуалним делатностима.

Девица

Аспекти вашег владаоца Меркура близу Марса у вашем знаку, подстичу ваше амбиције и доносе новац, ако се бавите неким креативним занимањем. Опозиција између Месеца и Плутона, симбола емоција и страсти, у вечерњим сатима, доноси вам сусрет са Шкорпијом.

Вага

Позиције вашег владаоца Венере и Урана, планете флерта "задужене" за ваш љубавни живот, наговештава контакт преко интернета са Водолијом или Биком. Пословни пројекат којем сте приступили са доста ентузијазма и очекивања, може вам донети солидну зараду.

Шкорпија

Позиција Месеца, симбола емоција, у астролошкој кући контаката са странцима, наговештава могућност познанства са неким ко често путује због посла. Изазован аспект са вашим владаоцем Плутоном, упозорава да избегавате расправе са женама, ма ког пола да сте.

Стрелац

Са коњункцијом Меркура и Марса, владаоца поља интуиције и борбености у пољу каријере, решени сте да се максимално ангажујете на реализацији својих жеља. Позиција Месеца, под упливом вашег владаоца Јупитера, доноси вам увећање прихода.

Јарац

Месец у кући приватног бизниса под упливом Сунца из поља финансија доноси вам зараду преко сарадње са особама из немачког језичког подручја. Аспекти са Марсом и Меркуром у Девици, доносе успех уметницима и спортистима.

Водолија

Позиције Месеца и Марса у пољима посла и новца доносе вам зараду а аспекти вашег владаоца Урана, сјајне идеје запосленима у туризму, хотелијерству, угоститељству, приватном сектору. Рођене крајем знака, очекује страствени сусрет са Лавом или Вагом.

Рибе

Позиција Месеца у астролошкој кући љубави и креативности, у односу на Меркур, који управља вашим емотивним животом, доноси вам контакт са једним Раком, преко друштвене мреже. Тригон са вашим владаоцем Нептуном, доноси надахнуће уметницима и научницима.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas