Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за недељу,16. јул 2023: Ован фокусиран на посао, Вагу очекује романтичан сусрет, а Водолију увећање прихода

Један знак је у свету маште и не обазире се на критике околине

1689487077_890bbba7dfada6a019c0b2147382b4195d6e80b8.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

НАПОМЕНА: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Због аспеката Марса у шестом пољу фокусирани сте на неки посао коме приступате са много ентузијазма. Рођени у трећој декади прилично су нестрпљиви, док мартовски Овнови могу имати проблема због нереалне процене ситуације на љубавном плану.

Бик

Ваше амбиције и жеље су велике, због изазовног аспекта између вашег владаоца Венере и Урана у вашем знаку. Биковима који се баве туризмом, угоститељством или имају приватну лекарску праксу, указаће се шанса да увећају своје приходе.

Близанци

Аспекти Сунца у Раку и вашег владаоца Меркура у Лаву, одговарају рођенима крајем знака који се баве послом који од њих захтева креативност и маштовитост. Рођени у другој декади имају могућност да зараде новац преко аранжмана са странцима.

Рак

Ваш владалац Месец у вашем знаку под утицајем Јупитера, доноси вам зараду преко посла са странцима. Јунски Ракови су врло истрајни у настојањима да остваре своје замисли. Рођени у трећој декади треба да се клоне расправа са ауторитетима.

Лав

Напет аспект вашег владаоца Сунца са Сатурном у пољу новца, чини вас склоним да посумњате у могућност реализације једног пословног аранжмана. Венера, планета љубави у вашем знаку близу Марса у пољу посла, наговештава могућност романсе са колегом.

Девица

Нисте сигурни хоћете ли успети да испуните оно што се од вас очекује, уколико сте августовска Девица. Ваш владалац Меркур у Лаву, под утицајем Јупитера, подстиче ваше амбиције и потребу за успехом, ако се бавите трговином, маркетингом, писањем.

Вага

Нестрпљиви сте да што пре видите резултате новог пословног ангажмана којем сте приступили са много ентузијазма. Аспект између вашег владаоца Венере и Урана, планете флерта који управља вашим љубавним животом, наговештава романтичан сусрет.

Шкорпија

Истрајни сте у жељи да остварите оно што сте замислили и у томе ћете сигурно успети. Позиција Месеца, симбола емоција и сентименталности у астролошкој кући љубави, рођенима у другој декади доноси романтичан сусрет са Рибама или Биком.

Стрелац

Са Марсом, који управља вашом подсвешћу и борбеношћу, у пољу каријере, усмерени сте на остваривање својих циљева. Меркур у пољу правних процеса, под утицајем вашег владаоца Јупитера, доприноси финализацији аранжмана са купопродајом некретнина.

Јарац

Аспект вашег сувладаоца Урана са Месецом у Раку, доноси вам већу зараду, уколико сте преко неког креативног посла присутни у јавности. Напет аспект између Меркура и Јупитера упозорава да би требало да избегавате непотребне трошкове и ризична улагања.

Водолија

Добар аспект између Месеца и Марса у пољима посла и новца, доноси вам увећање прихода. А секстил са вашим владаоцем Ураном, планетом оригиналности и иновација, доноси вам сјајне идеје, ако се бавите туризмом, хотелијерством, угоститељством.

Рибе

У свом сте свету фантазије и маште и не обазирете се превише на критике особа из ближе околине. Меркур који управља вашим љубавним животом под утицајем је вашег сувладаоца Јупитера, због чега ћете тешко одолети шарму једног Бика или Шкорпије.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas