Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 17. ДЕЦЕМБАР: Овна очекују расправе, Шкорпији стиже новац преко приватног посла, Водолију мучи несаница

САЗНАЈТЕ шта вам дневни хороскоп предвиђа за недељу 17. децембар, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

1702796470_shutterstock_2316710483.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец у Водолији прави секстил са вашим владаоцем Марсом, доносећи вам неочекиван договор са особом која ради у великој организацији, маркетиншкој или туристичкој агенцији, медијима. Расправе са партнером, раскид или привремено раздвајање.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера прави напете аспекте са Месецом у астролошкој кући каријере и Ураном у вашем знаку, због чега су могућа изненађења и на пословном плану. Позиција Марса, који управља кућом љубави, доноси вам страствени сусрет са Шкорпијом.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Добар аспект између вашег владаоца Меркура и Месеца, доприноси повољним договорима о исплативим пословним аранжманима. Позиција Венере, која управља вашим љубавним животом, наговештава турбулентан однос са вољеном особом.

 
Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко осмог астролошког поља, доносећи вам новац, али и непланиране издатке. Хармоничан аспект са Меркуром, симболом логике, погодује Раковима који се баве интелектуалним занимањима или услужним делатностима.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у седмом астролошком пољу прави добар аспект са вашим владаоцем Сунцем, доносећи вам увећање прихода преко јавних делатности, адвокатуре, медија. Квадрат између Венере и Урана, може да донесе привремени раскид илки раздвајање од партнера.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Прелазак Месеца преко астролошке куће свакодневице чини вас нервознијим и нестрпљивијим, али вам доноси могућност зараде преко реализације неких идеја. Преко пријатеља можете да упознате некога чији посао има везе са уметношћу или спортом.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Аспект вашег владаоца Венере са Месецом у астролошком пољу љубави, неповољно утиче на однос са брачним партнером. Позиција Марса, који управља партнерским односима, слободним Вагама доноси наговештава сусрет са особом која носи униформу на раду.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Венера у вашем знаку у квадрату са Месецом у астролошкој кући приватности, неповољно се одражава на однос са вољеном особом и члановима породице. Аспект са вашим владаоцем Марсом, доноси вам зараду преко приватног или породичног бизниса.

Стелац (23.11 - 21. 12)

Прелазак Месеца преко Водолије доприноси вашем бољем споразумевању са сарадницима и пословним партнерима. Ипак, будите опрезнији ако потписујете уговоре. Аспрект са Меркуром, наговештава познанство са млађом особом на послу или путу.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Месец у астролошком пољу посла, прави квадрат са вашим сувладаоцем Ураном, што подстиче вашу амбицију и спремност да се прилагодите новој ситуацији на радном месту. Вољена особа жели да вас изненади нечим о чему одавно маштате. Више шетајте.

 
Водолија (21. 1 - 19. 2)

Са Месецом у вашем знаку који образује квадрат са вашим владаоцем Ураном, требало би да имате више слуха за вољену особу и чланове породице. Секстил са Сунцем, доноси вам

повољан договор о послу са особама које живе у иностранству. Несаница.

 
Рибе (20. 2 - 20. 3)

Ваш владалац Нептун у добром аспекту са Месецом у астролошком пољу интуиције, погодује вам ако ваше занимање има везе са спортом или неком креативном делатношћу. Пријатељ коме се већ дуже време допадате шаље вам позив за излазак.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas