Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 17. DECEMBAR: Ovna očekuju rasprave, Škorpiji stiže novac preko privatnog posla, Vodoliju muči nesanica

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 17. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

1702796470_shutterstock_2316710483.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u Vodoliji pravi sekstil sa vašim vladaocem Marsom, donoseći vam neočekivan dogovor sa osobom koja radi u velikoj organizaciji, marketinškoj ili turističkoj agenciji, medijima. Rasprave sa partnerom, raskid ili privremeno razdvajanje.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera pravi napete aspekte sa Mesecom u astrološkoj kući karijere i Uranom u vašem znaku, zbog čega su moguća iznenađenja i na poslovnom planu. Pozicija Marsa, koji upravlja kućom ljubavi, donosi vam strastveni susret sa Škorpijom.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Meseca, doprinosi povoljnim dogovorima o isplativim poslovnim aranžmanima. Pozicija Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, nagoveštava turbulentan odnos sa voljenom osobom.

 
Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko osmog astrološkog polja, donoseći vam novac, ali i neplanirane izdatke. Harmoničan aspekt sa Merkurom, simbolom logike, pogoduje Rakovima koji se bave intelektualnim zanimanjima ili uslužnim delatnostima.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u sedmom astrološkom polju pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Suncem, donoseći vam uvećanje prihoda preko javnih delatnosti, advokature, medija. Kvadrat između Venere i Urana, može da donese privremeni raskid ilki razdvajanje od partnera.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Prelazak Meseca preko astrološke kuće svakodnevice čini vas nervoznijim i nestrpljivijim, ali vam donosi mogućnost zarade preko realizacije nekih ideja. Preko prijatelja možete da upoznate nekoga čiji posao ima veze sa umetnošću ili sportom.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Aspekt vašeg vladaoca Venere sa Mesecom u astrološkom polju ljubavi, nepovoljno utiče na odnos sa bračnim partnerom. Pozicija Marsa, koji upravlja partnerskim odnosima, slobodnim Vagama donosi nagoveštava susret sa osobom koja nosi uniformu na radu.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Venera u vašem znaku u kvadratu sa Mesecom u astrološkoj kući privatnosti, nepovoljno se odražava na odnos sa voljenom osobom i članovima porodice. Aspekt sa vašim vladaocem Marsom, donosi vam zaradu preko privatnog ili porodičnog biznisa.

Stelac (23.11 - 21. 12)

Prelazak Meseca preko Vodolije doprinosi vašem boljem sporazumevanju sa saradnicima i poslovnim partnerima. Ipak, budite oprezniji ako potpisujete ugovore. Asprekt sa Merkurom, nagoveštava poznanstvo sa mlađom osobom na poslu ili putu.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec u astrološkom polju posla, pravi kvadrat sa vašim suvladaocem Uranom, što podstiče vašu ambiciju i spremnost da se prilagodite novoj situaciji na radnom mestu. Voljena osoba želi da vas iznenadi nečim o čemu odavno maštate. Više šetajte.

 
Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Sa Mesecom u vašem znaku koji obrazuje kvadrat sa vašim vladaocem Uranom, trebalo bi da imate više sluha za voljenu osobu i članove porodice. Sekstil sa Suncem, donosi vam

povoljan dogovor o poslu sa osobama koje žive u inostranstvu. Nesanica.

 
Ribe (20. 2 - 20. 3)

Vaš vladalac Neptun u dobrom aspektu sa Mesecom u astrološkom polju intuicije, pogoduje vam ako vaše zanimanje ima veze sa sportom ili nekom kreativnom delatnošću. Prijatelj kome se već duže vreme dopadate šalje vam poziv za izlazak.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas