Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 24. МАРТ: Бикови обратите више пажње на здравље; Водолијама стиже увећање прихода

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за недељу 24. март

1711267402_shutterstock_2108178623.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у напетом аспекту са вашим владаоцем Марсом, упозорава да не журите са договорима, нарочито ако се бавите приватним бизнисом. Због позиције астероида Амор у вашем знаку, удвара вам се заузета особа. Проводите више времена са пријатељима.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Тригон између Урана у вашем знаку и Месеца, повољно утиче на ваш однос са пословним партнером, али напет аспект са Марсом, доноси трзавице са вољеном особом. Имате шансе да постигнете договор о новом извору прихода. Уносите више витамина.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Изазован аспект између Месеца и вашег владаоца Меркура, симбола логике и емоција, чини вас склоним погрешним закључцима. Стрелац жели да се нађе у вашем друштву, а вас привлачи Ован кога сте упознали преко посла.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Добри аспекти вашег владаоца Месеца са Ураном и Плутоном, утичу на побољшавање односа са брачним или дугогодишњим партнером. Послушајте савет Јарца у вези са решавањем једне пословне дилеме. Избегавајте расправе са рођацима.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец расте, насупрот вашег владаоца Сунцу, симболу угледа и амбиције, доносећи вам подршку старије или особе на положају. Неко кога сте упознали преко друштвене мреже, може вас пријатно изненадити приликом сусрета уживо. Потребан вам је одмор.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец у вашем знаку прави тригон са Ураном, доносећи вам новац преко пословних аранжмана са странцима. Аспекти вашег владаоца Меркура са Нептуном, наговештавају романтичну комуникацију са Рибама. Пазите се у саобраћају.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Позиција Месеца чини вас оптерећеним размишљањем о нечему што не можете да промените и на шта не можете превише да утичете. Промене расположења вољене особе утичу на вашу емотивну равнотежу. Потребан вам је одмор.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац, Плутон, симболи моћи и великог новца, образује добар аспект са Месецом, доносећи вам нове пословне понуде од старих парнтера и увећање прихода. Понашање једног пријатеља према вама може да вас разочара. Бол у леђима.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец у астролошком пољу каријере у тригону са вашим владаоцем Јупитером, доноси вам увећање прихода. Позиција Меркура, који управљ вашим подносом са партнером, неповољно утиче на комуникацију са вољеном особом. Проблеми са притиском.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец прави опозицију са вашим владаоцем Сатурном, што може да успори или одложи на неко време реализацију послова, ако се бавите купопродајом некретнина, трговином прехрамбеним производима. На већем скупу, можете да упознате једног Бика.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у тригону са вашим владаоцем Ураном, доноси вам увећање прихода, преко ИТ сектора, медија, маркетинга, контаката са странцима. Неко кога сте упознали преко интернета, привлачи вас више него што сте очекивали.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Добри аспекти Месеца са Ураном и Плутоном, доносе вам успех и новац, ако се бавите креативним послом или спортом. Због позиције вашег владаоца Нептуна, планете романтике, може да вас обузме љубавни занос због једне Шкорпије. Нервоза.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas