Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 3. ДЕЦЕМБАР: Бика чека хармонија са партнером, Близанцима могуће путовање

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за недељу 3. децембар

1701591833_shutterstock_1181431147-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Када Месец прелази преко астролошке куће срећних околности, ваша ефикасност и предузимљивост данас долазе до пуног изражаја. Напет аспект између вашег владаоца Марса и Сатурна, успорава део ваших планова али ситуација ће се ускоро променити.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Аспекти Месеца који прелази преко вашег астролошког поља приватности одлажу договоре са сарадницима или рођацима у оквиру породичног бизниса. Позиција Венере доприноси хармоничаним односима са брачним или дугогодишњим партнером.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Симбол емоција, Месец, образује тригон са вашим владаоцем Меркуром, планетом логике, због чега можете да склопите повољан договор о пословној сарадњи са новим партнерима. Позиција Марса доноси вам шансе за одлазак на заједнички пут са вољеном особом.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец данас образује аспекте који захтевају прилагођавање жељама, како љубавног, тако и пословног партнера. Уколико сте планирали да уложите новац у нов аранжман у којем учествују и ваши пријсатељи, требало би да будете опрезнији.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Месец се приближава последњим степенима вашег знака образујући аспекте због којих морате детаљније да процените пословну ситуацију. Уздржите се од непотребних трошкова. Љубавни партнер очекује вашу подршку. Опрез у саобраћају.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Неочекиване околности на послу чине вас напетим и уносе тензију у однос са сарадницима. Аспект Месеца и Марса, у поподневним сатима, доприносе љубоморним реакцијама вашег партнера, који сматра да сте му дали повода за то.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Ситуација на љубавном плану, као и на послу захтева више стрпљења и моћ да се прилагодите новим околностима или условима рада. Очекује вас познанство са особом која ће вам у тренутку упознавања прећутати да је заузета. Више шетајте.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Вест која може да промени даљи ток ваше пословне ситуације, стиже у поподневним сатима. Требало би да послушате једног Јарца, који увек има прави савет за вас. Особа коју сте упознали преко пријатеља. шаље вам позив за излазак.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Напети аспекти Месеца, у астролошком пољу контаката са странцима и путовања, захтевају да се прилагодите новим околностима на финансијском плану, као и жељама млађих чланова породице. Љубавни партнер вам припрема неко изненађење.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Позиције Месеца и вашег владаоца Сатурна, у вечерњим сатима, доноси вам решење ситуације која се односи на постизање договора о пословном аранжману са странцима. Емотивни партнер очекује да му посветите више пажње. Пазите се за воланом.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Одговарају вам аспекти Месеца у астролошком пољу партнерских односа, нарочито ако се бавите јавном делатношћу, адвокатуром, предаваштвом. Могућ одлазак на краћи пут. Вољена особа жели да поразговарате о сређивању стамбеног или пословног простора.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Аспекти Месеца са вашим владаоцем Нептуном и Сатурном у вашем знаку, одговарају уметницима, научницима, спортистима. Могућа расправа са сарадницима, због чега би требало да покажете више толеранције и разумевања за њих. Више шетајте.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas