Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 3. DECEMBAR: Bika čeka harmonija sa partnerom, Blizancima moguće putovanje

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 3. decembar

1701591833_shutterstock_1181431147-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Kada Mesec prelazi preko astrološke kuće srećnih okolnosti, vaša efikasnost i preduzimljivost danas dolaze do punog izražaja. Napet aspekt između vašeg vladaoca Marsa i Saturna, usporava deo vaših planova ali situacija će se uskoro promeniti.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Aspekti Meseca koji prelazi preko vašeg astrološkog polja privatnosti odlažu dogovore sa saradnicima ili rođacima u okviru porodičnog biznisa. Pozicija Venere doprinosi harmoničanim odnosima sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Simbol emocija, Mesec, obrazuje trigon sa vašim vladaocem Merkurom, planetom logike, zbog čega možete da sklopite povoljan dogovor o poslovnoj saradnji sa novim partnerima. Pozicija Marsa donosi vam šanse za odlazak na zajednički put sa voljenom osobom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec danas obrazuje aspekte koji zahtevaju prilagođavanje željama, kako ljubavnog, tako i poslovnog partnera. Ukoliko ste planirali da uložite novac u nov aranžman u kojem učestvuju i vaši prijsatelji, trebalo bi da budete oprezniji.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec se približava poslednjim stepenima vašeg znaka obrazujući aspekte zbog kojih morate detaljnije da procenite poslovnu situaciju. Uzdržite se od nepotrebnih troškova. LJubavni partner očekuje vašu podršku. Oprez u saobraćaju.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Neočekivane okolnosti na poslu čine vas napetim i unose tenziju u odnos sa saradnicima. Aspekt Meseca i Marsa, u popodnevnim satima, doprinose ljubomornim reakcijama vašeg partnera, koji smatra da ste mu dali povoda za to.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Situacija na ljubavnom planu, kao i na poslu zahteva više strpljenja i moć da se prilagodite novim okolnostima ili uslovima rada. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će vam u trenutku upoznavanja prećutati da je zauzeta. Više šetajte.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vest koja može da promeni dalji tok vaše poslovne situacije, stiže u popodnevnim satima. Trebalo bi da poslušate jednog Jarca, koji uvek ima pravi savet za vas. Osoba koju ste upoznali preko prijatelja. šalje vam poziv za izlazak.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Napeti aspekti Meseca, u astrološkom polju kontakata sa strancima i putovanja, zahtevaju da se prilagodite novim okolnostima na finansijskom planu, kao i željama mlađih članova porodice. LJubavni partner vam priprema neko iznenađenje.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Pozicije Meseca i vašeg vladaoca Saturna, u večernjim satima, donosi vam rešenje situacije koja se odnosi na postizanje dogovora o poslovnom aranžmanu sa strancima. Emotivni partner očekuje da mu posvetite više pažnje. Pazite se za volanom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Odgovaraju vam aspekti Meseca u astrološkom polju partnerskih odnosa, naročito ako se bavite javnom delatnošću, advokaturom, predavaštvom. Moguć odlazak na kraći put. Voljena osoba želi da porazgovarate o sređivanju stambenog ili poslovnog prostora.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Aspekti Meseca sa vašim vladaocem Neptunom i Saturnom u vašem znaku, odgovaraju umetnicima, naučnicima, sportistima. Moguća rasprava sa saradnicima, zbog čega bi trebalo da pokažete više tolerancije i razumevanja za njih. Više šetajte.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas