Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за недељу 3. септембар 2023. године: Водолије очекује занимљив сусрет, а Шкорпије ће чути неистине о себи

Сазнајте како су вам звезде наклоњене данас

1693721827_shutterstock_2266861579--2-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Прочитајте хороскоп за ваш знак, као и за ваш подзнак и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.
 
 

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Наглашена астролошка кућа посла доноси вам солидну зараду кроз реализацију неких одавно зацртаних планова, али и непланиране трошкове. Због позиције вашег владаоца Марса, очекује вас страствени сусрет са Лавом или Стрелцем. Главобоља.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Позиција Меркура, владаоца астролошког поља новца, повољно утиче на исход пословних договора. Добар аспект Сатурна са Месецом у вашем знаку доноси вам увећање прихода преко аранжмана са партнерима из другог града. Повреде у кући.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у Бику подстиче вашу интуицију, док аспекти вашег владаоца Меркура, планете логике и интелекта, повољно утичу на договор о новом пројкету. Очекује вас романтичан сусрет са Вагом или Водолијом. Избегавајте хладне и газиране напитке.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Наглашен знак Бика у који поподне улази и Месец, доноси вам зараду преко аранжмана са особама из другог града и послова који подразумевају чешћа путовања. Пријатни заједнички тренуци са брачним или дугогодишњим партнером. Осетљив желудац.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Одговара вам тригон између вашег владаоца Сунца и Месеца у Бику, поподне, ако већ неко време планирате купопродају некретнина. Аспекти Венере у вашем знаку наговештавају сусрете и познанства са интересантним особама. Пазите се у саобраћају.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Наглашен знак Бика, поподне, повољно утиче на реализацију ваших послова, а аспекти вашег владаоца Меркура доносе могућност зараде преко хонорарног ангажмана. Могућ улазак у тајну везу са неким кога познајете преко пословних контаката.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Ваше амбиције су и даље велике, али расте и ваше нестрпљење у вези са пословним аранжманом који обећава лепу зараду. Ипак, Марс у вашем знаку опомиње на опрез када се ради о партнерским односима, било емотивним или пословним. Осетљиви бубрези.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Препуно седмо астролошко поље у коме је и Месец, погодује вам ако сте преко посла присутни у јавности. Међутим, ваша конкуренција не мирује па поподне можете очекивати да чујете и трачеве и неистине о себи. Тајна романса. Склоност повредама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Аспекти вашег владаоца Јупитера, планете среће и новца, доносе вам успех и финансијску сатисфакцију преко посла са особама које живе у иностранству или другом граду. Односи са неким пријатељима могу бити доведени у питање. Нервоза.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Можда мислите да сте заштићени, али боље би било да размислите о томе колико ваша тврдоглавост и субјективност могу да нашкоде управо вама. Ваш владалац Сатурн под утицајем Месеца из Бика, обећава пријатне тренутке са партнером. Конфузни сте.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Због наглашених астролошких поља посла и новца, можете да постигнете договор о исплативом аранжману. Избегавајте расправе са старијим сарадницима. Ваша популарност у друштву, нарочито супротног пола, доноси вам занимљиве сусрете и познанства.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Позиција Месеца у астролошкој кући посла и договора, у секстилу са Сатурном у вашем знаку, повољно утиче на вашу моћ расуђивања и финансије. Контакти са особама из иностранства или другог града, обећавају могућност улагања у нове пројекте.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas