Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za nedelju 3. septembar 2023. godine: Vodolije očekuje zanimljiv susret, a Škorpije će čuti neistine o sebi

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene danas

1693721827_shutterstock_2266861579--2-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Pročitajte horoskop za vaš znak, kao i za vaš podznak i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.
 
 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Naglašena astrološka kuća posla donosi vam solidnu zaradu kroz realizaciju nekih odavno zacrtanih planova, ali i neplanirane troškove. Zbog pozicije vašeg vladaoca Marsa, očekuje vas strastveni susret sa Lavom ili Strelcem. Glavobolja.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Pozicija Merkura, vladaoca astrološkog polja novca, povoljno utiče na ishod poslovnih dogovora. Dobar aspekt Saturna sa Mesecom u vašem znaku donosi vam uvećanje prihoda preko aranžmana sa partnerima iz drugog grada. Povrede u kući.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Biku podstiče vašu intuiciju, dok aspekti vašeg vladaoca Merkura, planete logike i intelekta, povoljno utiču na dogovor o novom projketu. Očekuje vas romantičan susret sa Vagom ili Vodolijom. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Naglašen znak Bika u koji popodne ulazi i Mesec, donosi vam zaradu preko aranžmana sa osobama iz drugog grada i poslova koji podrazumevaju češća putovanja. Prijatni zajednički trenuci sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Osetljiv želudac.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Odgovara vam trigon između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u Biku, popodne, ako već neko vreme planirate kupoprodaju nekretnina. Aspekti Venere u vašem znaku nagoveštavaju susrete i poznanstva sa interesantnim osobama. Pazite se u saobraćaju.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Naglašen znak Bika, popodne, povoljno utiče na realizaciju vaših poslova, a aspekti vašeg vladaoca Merkura donose mogućnost zarade preko honorarnog angažmana. Moguć ulazak u tajnu vezu sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vaše ambicije su i dalje velike, ali raste i vaše nestrpljenje u vezi sa poslovnim aranžmanom koji obećava lepu zaradu. Ipak, Mars u vašem znaku opominje na oprez kada se radi o partnerskim odnosima, bilo emotivnim ili poslovnim. Osetljivi bubrezi.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Prepuno sedmo astrološko polje u kome je i Mesec, pogoduje vam ako ste preko posla prisutni u javnosti. Međutim, vaša konkurencija ne miruje pa popodne možete očekivati da čujete i tračeve i neistine o sebi. Tajna romansa. Sklonost povredama.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Aspekti vašeg vladaoca Jupitera, planete sreće i novca, donose vam uspeh i finansijsku satisfakciju preko posla sa osobama koje žive u inostranstvu ili drugom gradu. Odnosi sa nekim prijateljima mogu biti dovedeni u pitanje. Nervoza.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Možda mislite da ste zaštićeni, ali bolje bi bilo da razmislite o tome koliko vaša tvrdoglavost i subjektivnost mogu da naškode upravo vama. Vaš vladalac Saturn pod uticajem Meseca iz Bika, obećava prijatne trenutke sa partnerom. Konfuzni ste.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Zbog naglašenih astroloških polja posla i novca, možete da postignete dogovor o isplativom aranžmanu. Izbegavajte rasprave sa starijim saradnicima. Vaša popularnost u društvu, naročito suprotnog pola, donosi vam zanimljive susrete i poznanstva.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Meseca u astrološkoj kući posla i dogovora, u sekstilu sa Saturnom u vašem znaku, povoljno utiče na vašu moć rasuđivanja i finansije. Kontakti sa osobama iz inostranstva ili drugog grada, obećavaju mogućnost ulaganja u nove projekte.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas