Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за недељу 8. октобар: Овнови ће се изненада растати од партнера, а Девице ће имати непланиране трошкове

Погледајте ако ће вам звезде бити наклоњене

1696756927_horoskop-danas.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Са наглашеним знаком Лава, у коме су Месец и Венера, која управља вашим љубавним, али и пословним животом, могуће је изненадно раздвајање од партнера. Дан је добар за договоре о креативним пројектима. Избегавајте непотребне трошкове.

 
Бик (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера и Месец у Лаву, доносе вам увећање зараде преко породичног бизниса или неког вида самосталне делатности. У вечерњим сатима, очекује вас романтичан сусрет са особом која стиже из другого града или иностранства.

 
Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец који управља вашим пословима, у секстилу са вашим владаоцем Меркуром, доноси вам новац. Можете да обновите сарадњу са пословним партнерима из прекоокеанских земаља. Познанство са Лавом преко интернета. Клоните се расправа са рођацима.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у Лаву, доноси вам шансе за покретање сарадње са странцима, али обратите више пажње на детаље уговора.Партнер покушава да вам наметне своју вољу у вези са неким заједничким планом. Осетљив желудац.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац Сунце, у поподневним сатима образује добар аспект са Месецом у вашем знаку, доносећи вам сарадњу са неким воденим знаком. Због квадрата између Венере и Урана у астролошком пољу каријере, избегавајте расправе са надређенима.

 
Девица (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур у астролошкој кући посла, образује секстил са Месецом у кући маште и инспирације, доносећи вам паралелне или хонорарне изворе зараде. Могући су и непланирани издаци. Сусрет у тајности са неким воденим знаком. 

Вага (23. 9 - 22. 10)

Са вашим владоцем Венером и Месецом у 11. астролошком пољу, популарни сте и радо виђени у друштву. У поподневним сатима стиже позив за излазак од Лава или Стрелца. Добијате понуду за сарадњу са странцима. Припазите на трошкове. Више шетајте.

 
Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Опозиција између вашег владаоца Плутона и Месеца, пре подне, упозорава да избегавате расправе са партнером и надређенима. Наглашена астролошка поља каријере и партнерских односа, доносе вам успех преко сарадње са странцима.

 
Стрелац (23.11 - 21. 12)

Сунце у осмој астролошкој кући доноси вам могућности за увећање зараде преко сарадње са особама које живе у иностранству. Изазовни аспекти ваших владалаца, Јупитера и Нептуна, са Месецом, подстичу ваша осећања  према једном Лаву или Овну.

 
Јарац (22. 12 - 20. 1)

Прелазак Месеца преко Лава, у коме се још данас налази Венера, владалац ваше каријере, доноси вам пословну прилику коју не би требало да пропустите. Очекује вас романтичан сусрет са особом која ће вас освојити на први поглед. Више се одмарајте.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Аспект између Месеца у седмој астролошкој кући и Сунца у 11. кући, данас ставља акценат на партнерске односе и друштвени живот. Сусрет са атрактивном особом на неком предавању или краћем путу у иностранству. Избегавајте алкохол.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Месец се придружио Венери у Лаву што вам доноси више ангажовања на послу, нарочито ако се бавите уметношћу или неким другим креативним занимањем. Аспекти Сунца у пољу новца, доносе вам зараду, али и опасност од конкуренције. Опрез за воланом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas