Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za nedelju 8. oktobar: Ovnovi će se iznenada rastati od partnera, a Device će imati neplanirane troškove

Pogledajte ako će vam zvezde biti naklonjene

1696756927_horoskop-danas.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Sa naglašenim znakom Lava, u kome su Mesec i Venera, koja upravlja vašim ljubavnim, ali i poslovnim životom, moguće je iznenadno razdvajanje od partnera. Dan je dobar za dogovore o kreativnim projektima. Izbegavajte nepotrebne troškove.

 
Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera i Mesec u Lavu, donose vam uvećanje zarade preko porodičnog biznisa ili nekog vida samostalne delatnosti. U večernjim satima, očekuje vas romantičan susret sa osobom koja stiže iz drugogo grada ili inostranstva.

 
Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec koji upravlja vašim poslovima, u sekstilu sa vašim vladaocem Merkurom, donosi vam novac. Možete da obnovite saradnju sa poslovnim partnerima iz prekookeanskih zemalja. Poznanstvo sa Lavom preko interneta. Klonite se rasprava sa rođacima.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u Lavu, donosi vam šanse za pokretanje saradnje sa strancima, ali obratite više pažnje na detalje ugovora.Partner pokušava da vam nametne svoju volju u vezi sa nekim zajedničkim planom. Osetljiv želudac.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce, u popodnevnim satima obrazuje dobar aspekt sa Mesecom u vašem znaku, donoseći vam saradnju sa nekim vodenim znakom. Zbog kvadrata između Venere i Urana u astrološkom polju karijere, izbegavajte rasprave sa nadređenima.

 
Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u astrološkoj kući posla, obrazuje sekstil sa Mesecom u kući mašte i inspiracije, donoseći vam paralelne ili honorarne izvore zarade. Mogući su i neplanirani izdaci. Susret u tajnosti sa nekim vodenim znakom. 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sa vašim vladocem Venerom i Mesecom u 11. astrološkom polju, popularni ste i rado viđeni u društvu. U popodnevnim satima stiže poziv za izlazak od Lava ili Strelca. Dobijate ponudu za saradnju sa strancima. Pripazite na troškove. Više šetajte.

 
Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Opozicija između vašeg vladaoca Plutona i Meseca, pre podne, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom i nadređenima. Naglašena astrološka polja karijere i partnerskih odnosa, donose vam uspeh preko saradnje sa strancima.

 
Strelac (23.11 - 21. 12)

Sunce u osmoj astrološkoj kući donosi vam mogućnosti za uvećanje zarade preko saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Izazovni aspekti vaših vladalaca, Jupitera i Neptuna, sa Mesecom, podstiču vaša osećanja  prema jednom Lavu ili Ovnu.

 
Jarac (22. 12 - 20. 1)

Prelazak Meseca preko Lava, u kome se još danas nalazi Venera, vladalac vaše karijere, donosi vam poslovnu priliku koju ne bi trebalo da propustite. Očekuje vas romantičan susret sa osobom koja će vas osvojiti na prvi pogled. Više se odmarajte.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekt između Meseca u sedmoj astrološkoj kući i Sunca u 11. kući, danas stavlja akcenat na partnerske odnose i društveni život. Susret sa atraktivnom osobom na nekom predavanju ili kraćem putu u inostranstvu. Izbegavajte alkohol.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec se pridružio Veneri u Lavu što vam donosi više angažovanja na poslu, naročito ako se bavite umetnošću ili nekim drugim kreativnim zanimanjem. Aspekti Sunca u polju novca, donose vam zaradu, ali i opasnost od konkurencije. Oprez za volanom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas